Klinger

Her finder du vores store udvalg af klinger til din cykel. Hvad end du kører racer-cykel på landevejen eller tager din mountainbike eller cross-cykel offroad, så har vi et kæmpe udvalg af klinger du kan vælge imellem, så du kan få præcis den tandkombination, du søger.

Klinge 32 tands Shimano Deore ø104mm 4 huls Sort
Tilbud
Chainring 42T-AE Deore Chainring 42T-AE Deore
279 DKK inkl. moms
Klinge 34 tands Shimano Ultegra 6800 Klinge 34 tands Shimano Ultegra 6800
Tilbud
119 DKK 113,00 DKK inkl. moms
Shimano Gravel - Klinge 48-ND tands - FC-RX810-2
Tilbud
989 DKK 940,00 DKK inkl. moms
Klinge 48t ø110 5H Alu Sølv
309 DKK inkl. moms
Klinge 50t ø110 5H Alu Sølv
309 DKK inkl. moms
Chainring 46T-F Black
271 DKK inkl. moms
Shimano Sora - 50 tands klinge road - BCD110 - FC-R3000 Shimano Sora - 50 tands klinge road - BCD110 - FC-R3000
Tilbud
Chainring 34T Black Claris
99 DKK inkl. moms
Viser 1 til 40 af 585

MTB-klinger
Vælg blandt vores store udvalg af klinger til MTB- og anden offroad-kørsel. De fleste MTB-ryttere kører i dag med en mellemstor klinge, der giver den nødvendige kombination af fart og lave gear, når du skal ”klatre” op ad bakker mm.

Racerklinger
Hvad end du foretrækker en eller to klinger foran på cyklen, har vi her et stort sortiment du kan vælge fra. Vi har klinger fra de største og mest populære producenter som f.eks. Shimano og Sram.

Klinger til el-cykler
El-cykler har ofte brug for særlige klinger, der kan klare den ekstra belastning fra motoren. Vi har et bredt udvalg af klinger, der passer til nogle af de mest almindelige typer el-cykelmotorer.

Hvorfor skulle jeg vælge en oval klinge?
Nogle producenter er begyndt at producere klinger, der i modsætning til de normale runde klinger er mere ovale. Tanken bag dette, er at en oval klinge vil give dig et bedre tråd, idet den ikke har de samme ”døde” punkter som en rund klinger, når du træder igennem. Det skulle give en lille forøgelse af din præstation.
Har du svage knæ kan en oval klinge desuden også være marginalt mere skånsom sammenlignet med en normal klinge.

Sikker og nem montering
Vi har gjort det nemt for dig at montere dine klinger, idet vi har et stort udvalg af klingebolte. Ikke alene kan du nemt finde det rette antal og de rette størrelser, du har også mulighed for at finde smarte farver, der kan give din cykel et ekstra visuelt boost.

Vi står klar til at hjælpe dig
Har du brug for hjælp til at finde den rigtige klingestørrelse med det rette fixmål, har vi her på siden lavet en guide, som du med fordel kan benytte dig af. Ellers er du naturligvis også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, der står klar til at hjælpe dig.