RollerBoys pulleyhjul fra BBB med 12 tænder, der passer til bagskiftere fra Sram. Med lukkede keramiske lejer. Pulleyhjulene er lavet af en kompositblanding, der indeholder 40% glasfiber. Udformningen af de 12 tænder gør gear…
Læs mere
Vejl.: 269,00
DKK 269,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

RollerBoys pulleyhjul fra BBB med 12 tænder, der passer til bagskiftere fra Sram. Med lukkede keramiske lejer. Pulleyhjulene er lavet af en kompositblanding, der indeholder 40% glasfiber. Udformningen af de 12 tænder gør gearskiftet let og smidigt

Anvendelse
Passer til bagskiftere fra Sram.

Specifikationer

  • BBB pulleyhjul model BDP-12 Rollerboys
  • 2 x pulleyhjul med 12 tænder
  • Farve: Sort
  • Smurt med særlig keramisk olie

Montering
Når disse monteres skal man sørge for at de rigtige bøsninger anvendes for at opnå en korrekt funktion af bagskifteren. Du skal anvende det værktøj, som passer til at løsne skruerne, der sidder på den nuværende bagskifter; dette er oftest unbrakonøgler.

Kvalitetsniveau
Disse BBB pulleyhjul er med lukkede keramiske lejer, hvilket sikrer, at de ikke løber fast eller laver støj under anvendelse.

Vedligeholdelse
BBB pulleyhjul kræver ingen vedligeholdelse udover almindelig rengøring af det snavs, der kommer under brug. Til rengøring anbefaler vi en degreaser, som naturligvis også sælges i shoppen.

 

EAN: 8716683115222

Ingen anmeldelser af dette produkt.