Tacx leverer her et sæt solide pulleyhjul er med lukkede maskinlejer af rustrift stål. Hjulene er dermed godt beskyttede mod støv, snavs og vand. Derudover er de skabt til at være meget slidstærke og letløbende. AnvendelseDet…
Læs mere
Vejl.: 249,00
DKK 119,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Tacx leverer her et sæt solide pulleyhjul er med lukkede maskinlejer af rustrift stål. Hjulene er dermed godt beskyttede mod støv, snavs og vand. Derudover er de skabt til at være meget slidstærke og letløbende.

Anvendelse
Dette sæt Tacx pulleyhjul model T4080 passer til følgende Sram MTB bagskiftere:

  • Sram 9.0 fra år 2003 og frem
  • Sram 9.0SL fra år 2001/2002 og frem
  • Sram X9 fra år 2004 og frem
  • Sram X.0 fra år 2002 eller nyere

Pulleyhjulene leveres med to en upper og en lower bøsning, som anvendes henholdsvis til det øverste og det nederste pulleyhjul. Der medfølger ekstra bøsninger, så begge pulleyhjul kan bruges til enkelt-bolts-montering.

Specifikationer

  • Tacx pulleyhjul model T4080
  • 2 x pulleyhjul med 11 tænder
  • 2 typer bøsninger
  • Med lukkede rustfrie maskinlejer i Rustfri stål
  • Farve: Sort

Montering
Når disse monteres, er det vigtigt, at du sørger for, at de rigtige bøsninger anvendes for at opnå en korrekt funktion af bagskifteren. Når du skal montere pulleyhjulene, skal du oftest bruge en unbrakonøgle, men dette afhænger af hvilke skruer, der sidder på den nuværende bagskifter.

Kvalitetsniveau
Når du køber disse pulleyhjul, får du et sæt, der har lukkede rustfrie stållejer. Dette sikrer dig, at de ikke løber fast eller laver støj under anvendelse.

Vedligeholdelse
Tacx pulleyhjul kræver ingen vedligeholdelse udover almindelig rengøring af det snavs, der kommer under brug. Til rengøring anbefaler vi en degreaser, som naturligvis også sælges i shoppen.

Skulle du være så uheldig at varen bliver defekt?
Alle henvendelser vedrørende reklamationer af et Tacx eller Garmin produkt, skal foregå direkte gennem Garmin. Deres servicemindede kundeservice sidder klar til at hjælpe dig på tlf. 48105050, hvis der skulle opstå et problem med dit produkt.

 

 

EAN: 8714895019796

Ingen anmeldelser af dette produkt.