Varenummer: 054E-PM941

Pedaler Almindelig til MTB og City Bike


 
159 DKK / STK
127,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Exustar letvægts pedal med aluminium krop og CNC fræset stål aksel med LSL bøsninger, som er selv smørende og giver minimal modstand under rotation. Pedalerne har forseglede stål lejer. Der kan på sættes tå clips. Reflekser medfølger. Dermed gives der en yderst funktionel cykelpedal til din citybike, der dermed kan være optimerende for din kørsel med sine lukkede lejer og Cr-Mo aksel.

  Anvendelse
  Disse almindelige pedaler fra Exustar giver dig den komfort, du som cyklist i trafikken har brug for. Cykelpedalerne leverer en robust krop, og alsidige specifikationer således, at du kan føle dig tryg og sikker ved færdsel i trafikken. Pedalerne kan monteres på enhver cykel, hvor de endda monteres nemt.

  Specifikationer

  • Vægt: 265 gram pr. sæt
  • Størrelse: 98 x 65 mm.
  • Tykkelse: 21 mm.
  • Materiale: CNC fræst aksel og aluminium krop
  • Reflekser: Ja
  • Gevindstørrelse: 9/16" (ca. 14 mm.)

  Montering
  Disse pedaler monteres nemt på dine pedalarme, hvor man blot skal være opmærksom på gevindenes skrueretning. Venstre gevind bør skrues mod urets retning, og højre gevind bør skrues med urets retning. Det kan være en ide, at man bruger lidt pedalfedt til selve monteringen. Vi anbefaler desuden, at man nøje gransker den medfølgende brugs- og monteringsanvisning.

  Kvalitetsniveau
  Exustar udvikler produkter ud fra dine behov som cykelrytter, hvilket er selve sjælen og grobunden i mærket. Dette har givet dem et verdensomspændende salg, hvor talrige af cyklister er blevet gjort tilfredse. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Exustar.

  Vedligeholdelse
  Disse pedaler kender ingen stor vedligeholdelse, men kan med fordel tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Man bør gøre dette lige efter endt kørsel, hvor skidtet er forekommet. Det kan desuden være godt, at bruge lidt syrefri olie til gevind og lejer.

 • Brand Exustar
  Produkt Pedaler
  Anvendelse MTB, Citybike
  Gevind 9/16"
  EAN 5712934001033
 • Torben V.

  God til prisen

  Søren B.

  Vægt: 281 gram / par Kuglelejer en anelse stramt justeret til min smag, men det kan tænkes at det udjævner sig over tid. Ellers fin finish. Gedigen samlekvalitet og generelt meget pedal for pengene. Exustar må for nyligt have haft skiftet underleverandør af reflekser, for de medfølgende kunne med en fast hånd trykkes på plads i pedalerne. Jeg oplevede ingen af de problemer, som mange af de andre købere af disse af disse pedaler har beskrevet i de andre brugeranmeldelser. Kan indtil videre klart anbefales. Skulle der opstå problemer senere hen, vender jeg frygteligt tilbage med en opdatering ;o) PS: hurtig leverance, imponerende lagerbeholdning samt konkurrencedygtige priser her på cykelpartner.dk - jeg kommer ganske sikkert igen .

  Lars T.

  Pedaler er asymmetriske. Ellers OK.

  Jakob H.

  Prisen er ok og kvaliteten er også i orden, meeen det er næsten umuligt at klipse reflexerne på. Jeg blev nødt til at skære studserne lidt til med en skarp kniv, men resultatet er ikke perfekt.

  Jesper B.

  Pedalerne er fine, men tilhørende reflexer er umulige at montere

  Ole Ø.

  Meget flotte, men jeg kan ikke få de gamle af, det skal de dog nok komme ;-)

  Jørgen R.

  UG

  Mikkel B.

  Super fine og pæne pedaler med godt greb i skoene. Eneste minus er at de medfølgende reflekser er ret svære at montere i hullerne beregnet til det. To af mine reflekser gik i stykker. Plastik "stifterne" på reflekserne er simpelthen for tykke til hullerne i pedalen.

  Anders L.

  Som det også fremgår af flere andre anmeldelser så er pedalerne OK men reflekserne passer meget dårligt til at blive presset på plads. Desuden synes jeg ikke de har helt nok grip, i hvert fald ikke i forhold til de der var monteret som standard på min citybike.

  Palle F.

  Hele mit købsforløb har levet fuldt op til mine forventninger, jeg har kun rosende ord at ytre om den oplevelse. Jeg vender naturligvis tilbage :)

  Brian K.

  Pedalerne er ok, men det er nærmest umuligt at montere reflekser på dem. Hvis det er muligt vælger jeg en med reflekser monteret en anden gang.

  Hans M.

  Solide og letløbende pedaler. De medfølgende reflekser kan ikke monteres. Ved at fjerne de 2 plastdimser, bore 2 huller bag refleksen og isætte et par undersænkede 4 mm bolte m/møtrikker har jeg dog løst problemet

  Erik P.

  Pedalerne har pæn overflade, og er justeret korrekt i lejerne. Fungerer fint i praksis. Jeg undrede mig over, at reflekserne lå ved siden af pedalerne, men da jeg skulle sætte dem på fandt jeg ud af, hvorfor. Det ser nemt ud. Det ser ud til at man lige trykker dem ind i de to huller, men i praksis er det nærmest umuligt. Måske dobbeltklæbende tape er løsningen.

  Frank P.

  Ser ud og føles som en høj kvalitet, men har ikke testet i mere end 1 måned. Men virker klart som en bedre pedal, end mange standard pedaler. Alle pengene værd.

  Martin H.

  1. Pedalerne er dejligt lette og i pæn finish. 2. De er bestemt ikke skridsikre, især ikke hvis skosålerne er lidt våde! 3. Har kun prøvet et enkelt sæt. Lejerne gik i stykker efter 3-5 måneders brug. Dvs. pedalerne snurrede stadig fint rundt, men de klikkede en del, når jeg trådte rundt. Jeg forsøger mig med de 10 kr. dyrere Wellgo pedaler i stedet, der ser mere skridsikre ud.

  Jan E.

  ok

  Anders V.

  Pedalen er ikke tilstrækkelig skridsikker - ihvertfald ikke til de løbesko jeg typisk har på når jeg cykler på arbejde. Foden skrider ofte på den. Jeg har endnu ikke gennemskuet hvordan de medfølgende reflekser er tiltænkt fastgjort. Jeg vil vove den påstand at de ikke passer dertil.

  Leo J.

  god uden reflekser

  Majbrit K.

  God vare til prisen og udseenede helt som på billedet;-)