2 anmeldelser
Denne Xpedo Traverse Eight XCF08MC trekking- og platformspedal er smart designet, og pedalen er alsidig i anvendelse. Således kan pedalen både bruges til MTB, BMX eller som smart citypedal. Der er 12 nitter i hver pedal, som …
Læs mere
Vejl.: 469,00
DKK 469,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne Xpedo Traverse Eight XCF08MC trekking- og platformspedal er smart designet, og pedalen er alsidig i anvendelse. Således kan pedalen både bruges til MTB, BMX eller som smart citypedal. Der er 12 nitter i hver pedal, som sikrer, at man står bedre fast.

Anvendelse
Pedalerne bruges primært til mountainbikes og BMX cykler, men pedalerne kan monteres på alle typer cykler, da det er gevindet på pedalakslen og pedalarmene, der er bestemmende for dette. Der er 8 nitter på hver side af hver pedalen, som gør kontakten med pedalen rigtig god. Pedalerne er lette at komme ud af, da man ikke er klikket ind i pedalerne.

Specifikationer

 • XPEDO Traverse Eight XCF08MC pedalsæt, bestående af højre og venstre pedal samt 32 nitter.
 • Pedalkrop: Magnesium
 • Chrom Molybdæn aksel
 • Gevind type: 9/16" (cirka 14 mm)
 • Lukkede lejer
 • Længde: 83 mm
 • Bredde: fra pedalarm til yderside 80 mm
 • Højde: 31 mm
 • Pins: 24 stk. Xpedo udskiftelige
 • Vægt 127 gram pr. pedal - 254 gram i alt.
 • Farve: Hvid

Montering
Bemærk at venstre pedal er med venstre gevind, og den skal derfor skrues fast til pedalarmen i retningen mod uret. Højre pedal er med almindelig højre gevind og spændes fast i retningen med uret. Sørg for at give gevindet på pedalakslen en smule monteringspasta eller olie før de monteres. Pedalerne skal spændes godt fast, og spændingen skal være på 40 Nm. Til montering skal der bruges en 8 mm unbrakonøgle eller en 15 mm pedalnøgle.

Kvalitetsniveau
Xpedo producerer en del platformspedaler i en høj ensartet kvalitet rent holdbarhedsmæssigt. Forskellen i kvaliteterne skal ses i design, stil og farve samt anvendelsesmuligheder for den enkelte bruger. Så kvalitetsforskelle i gængs forstand er der i princippet ikke.

Vedligeholdelse
Vedligeholdelse bliver ikke et problem med disse pedaler, hvor man man nemt kan rense dem ved skidt og snavs. Dette bør foregå lige efter endt kørsel, hvor skidt og snavs kunne foregå. Vi anbefaler desuden, at man giver gevind og lejer syrefri olie ved lejlighed.

EAN: 883511001168

30-03-2015
Denne pedan er teknisk rigtigt god, lejer osv er super...... MEN det er en børnecykel pedal.... trædefladen på denne pedal er så lille at den kun lige kommer halvvejs ind under skosålen, så man heletiden frygter at ligge tryk på ydersiden af foden for så vipper foden af pedalen :-( så på trods af god kvalitet så er den totalt ubrugelig, nu ryger de på knægtens cykel hans størrelse 35-36 kan lige bruge dem.
17-03-2015
udmærket pedaler ( lidt smalle hvis man har en bred fod) men de holder fast i din sko så den ikke glider af.