Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Assos LL.habuTights s7 er det perfekte valg, når det kolde vejr byder ind. Cykelbukserne er uden indlæg, så du kan bruge dine favorit shorts med pude indenunder; men buksen har også mange andre anvende…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Assos LL.habuTights s7 er det perfekte valg, når det kolde vejr byder ind. Cykelbukserne er uden indlæg, så du kan bruge dine favorit shorts med pude indenunder; men buksen har også mange andre anvendelsesmuligheder. Disse cykeltights er yderst fleksible og komfortable, og de er det ultimative valg til vinterhalvåret.

Anvendelse
Assos har en designlinje der hedder s7, og det er denne tights en del af. Buksen er uden pude, og det giver dig flere anvendelsesmuligheder, der ikke behøver at inkludere cykling. Men det geniale er, at du kan kombinere bukserne med et par shorts med indlæg, som du ved der sidder perfekt på dig.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: 61% Polyamid, 21% Polyester, 18% Elastan
  • Uden indlæg
  • Vind- og vandafvisende
  • Lommer bagtil
  • Ekstra isolering ved knæene
  • Refleks-detaljer
  • RX Medium stof

Kvalitetsniveau
Da det ofte er knæene der er udsat for mest vindmodstand og kulde, så har Assos sat et ekstra panel på knæene på denne buks. Dette stykke er ligesom resten af buksen produceret i RX Medium stof, som er yderst elastisk og åndbart. Assos har indsat et Stratagon windblock membran ved skridtet og bagdelen, der beskytter de særligt følsomme områder fra vind, kulde og fugt.
Du skal være opmærksom på at buksen er uden pude-indlæg og strop ved fødderne.

Vedligeholdelse
Ifølge Assos' anbefalinger skal du maskinvaske disse LL.habuTights på 30 grader. Vask altid med lignende farver, og gerne i flydende vaskemiddel.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse Højde Vægt Indvendig benlængde
S 160-169 cm. >70 kg 77,5-80 cm
M 170-179 cm. >75 kg 80-82,5 cm
L 180-185 cm. >80 kg 82,5-85 cm
XL 186-190 cm. >85 kg 85-86,5 cm

 

21-02-2017
De kunne have fået den 5. stjerne, der mangler kun et par elastikbændler og lynlåse ved anklerne. Udførelse og (tæt) pasform er som på alle mine andre Assos produkter perfekt. Dog skal man ikke regne med at Assos størrelsesskema passer for alle - skulle efter skemaets mål have str. L, men efter erfaring passer XL til min højde og benlængde.