Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Med disse ultra komfortable UMA GT Half Tights fra Assos, får du et par cykelbukser til sommerhalvårets cykelture. Disse bukser er specifikt designet til de ture, hvor du har brug for ekstra beskyttelse mod den br…
Læs mere
Delvis på lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Med disse ultra komfortable UMA GT Half Tights fra Assos, får du et par cykelbukser til sommerhalvårets cykelture. Disse bukser er specifikt designet til de ture, hvor du har brug for ekstra beskyttelse mod den brændende sol. For at du ikke skal få det for varmt, er cykelbukserne lavet i et let og meget åndbart stof.

Anvendelse
Du kan bruge disse cykelbukser til både spinning, træning og konkurrence,eller når du blot cykler til og fra arbejde. UMA GT Half Tights fra Assos er et ideelt valg i sommerhalvåret. Bukserne er formet så, de følger kvindekroppens anatomi og giver dig forbedret komfort. Samtidig bliver sved og fugt ledt væk fra kroppen og ud i stoffets yderste lag, hvorfra det fordamper. Puden i disse cykeltights er skåret i 8mm memory-foam, der giver en blød og behagelig cykeloplevelse med et højt komfortniveau på selv lange og udmattende ture. 

Specifikationer:

  • Farve: Sort
  • Materiale: 80%polyamid 20% elastan
  • Pasform: Regular Fit
  • Åndbar
  • Reflekterende detaljer
  • Kompression
  • 4-vejs-stræk
  • Anti-bakterielt behandlet

Kvaltitetsniveau
Som sædvanlig får du et Assos-produkt i virkelig høj kvalitet. Disse cykelbukser er lavet i et behageligt materiale, der samtidig er slidstærkt. Den indbyggede pude giver god siddekomfort, og stoffet er lavet med 4-vejs-stræk, så du får optimal bevægelsesfrihed og komfort.

Vedligeholdelse
Du kan vaske disse cykelbukser ved 30 grader. For at forhindre og bekæmpe svedlugt anbefaler vi, at du anvender et sportsvaskemiddel.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse Omkreds hofte
Indvendig benlængde
Str. XS 86 cm 71-72,5 cm
Str. S. 90 cm 72,5-75 cm
Str. M. 100 cm 75-77,5 cm
Str. L 102 cm 77,5-79 cm
Str. XL 110 cm 79-80 cm
Ingen anmeldelser af dette produkt.