1 anmeldelser
Denne smarte bandana fra danske Gripgrab, er fremstillet i praktisk sort stof, som aldrig går af mode og passer til det meste. Bandanaen anvendes på de varme sommerdage, hvor den sørger for at forhindre fugt og sved i at nå a…
Læs mere
Vejl.: 149,00
DKK 109,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne smarte bandana fra danske Gripgrab, er fremstillet i praktisk sort stof, som aldrig går af mode og passer til det meste. Bandanaen anvendes på de varme sommerdage, hvor den sørger for at forhindre fugt og sved i at nå ansigtet. Ydermere er den behjælpelig med en effektiv solbeskyttelse, samt mulig at anvende under cykelhjelmen uden gener.  

Anvendelse
Bandanaen fra Gripgrab er en størrelse onesize, hvilket vil sige at den kan bruges af de fleste. Bandanaen er særligt anvendelig til motionister, cykelryttere og løbere, da det hurtigtørrende materiale og stof, sørger for at holde sveden væk fra øjnene, så fokus opretholdes.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Størrelse: Onesize
  • Materiale: 100% Polyester
  • Lav vægt
  • UV beskyttende

Kvalitetsniveau
Denne bandana er fremstillet af høj kvalitet, og yder solbeskyttelse, forhindrer fugt og er udviklet med hurtigtørrende egenskaber.

Vedligeholdelse
GripGrab bandanaen tåler maskinvask ved 30 grader, med tøj i lignende farve. Vi anbefaler at bandanaen ikke tørretumbles.

EAN: 5708486108436

31-05-2015
super god pasform og god beskyttelse mod den kolde vind der kommer igennem hjelmen vil klart anbefale den :)