1 anmeldelser
Summer Skull Cap Mesh fra GripGrab er en blød og meget let hjelmhue, som forhindrer sveden at løbe dig i øjnene samt beskytter dit hoved mod solens UV-stråler. Den er designet til at passe perfekt under hjelmen og til effekti…
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 179,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Summer Skull Cap Mesh fra GripGrab er en blød og meget let hjelmhue, som forhindrer sveden at løbe dig i øjnene samt beskytter dit hoved mod solens UV-stråler. Den er designet til at passe perfekt under hjelmen og til effektivt at absorbere sved.

Anvendelse
Sommerhjelmhuen er ideel til fysisk udfoldelse i form af både løb, cykling og andre aktiviteter om sommeren. Hjelmhuen er lavet af bløde materialer, som også sikrer en god åndbarhed. Designet med multi-panel-designet, de flade søm og de bløde materialer sikrer dig en perfekt kombination af pasform, komfort og funktionalitet. 

Specifikationer

  • Farve: Hvid
  • Lette og åndbare materialer: 65% polyamid, 25% polyester, 10% elastan
  • Svedabsorberende
  • UPF 50+ - UV beskyttelse
  • Onesize

Kvalitetsniveau
GripGrab er en dansk producent, hvor du er sikker på, at ikke gås på kompromis med kvalitetsniveauet, og derfor er du som forbruger sikret gode og slidstærke materialer i alle deres produkter. Produkterne gennemtestes inden produktion, så de kan leve op til GripGrab's høje standarder. 

Vedligeholdelse
Hjelmhuen kan maskinvaskes med tøj af samme farve. Den må ikke tørretumbles eller stryges, og må ydermere ikke renses, vrides hårdt eller bleges.

EAN: 5708486002109

28-04-2019