GripGrab Cycling Cap er lavet i et stærkt klassisk design, som viser GripGrab's passion for cykelsporten. Denne traditionelle kortskyggede cykelkasket er en must-have beklædningsgenstand til enhver cyklist.  AnvendelseCykelk…
Læs mere
Vejl.: 149,00
DKK 149,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

GripGrab Cycling Cap er lavet i et stærkt klassisk design, som viser GripGrab's passion for cykelsporten. Denne traditionelle kortskyggede cykelkasket er en must-have beklædningsgenstand til enhver cyklist. 

Anvendelse
Cykelkasketten fra GripGrab kan bruges af både konkurrencekøreren og motionisten, og kan bruges under cykelhjelmen. Kasketten er lavet af 100% bomuld. 

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • 100% bomuld
  • Onesize
  • Kort skygge

Kvalitetsniveau
GripGrab er en producent, hvor du er sikker på, at der ikke bliver gået på kompromis med kvalitetsniveauet, og du er derfor som forbruger sikret gode og slidstærke materialer i alle deres produkter. Produkterne er gennemtestede inden produktionen, så de kan leve op til GripGrab's høje standarder. 

Vedligeholdelse
Kasketten kan maskinvaskes med tøj af samme farve. Den må ikke tørretumbles eller stryges, og må ydermere ikke renses, vrides hårdt eller bleges.

EAN: 5708486110910

Ingen anmeldelser af dette produkt.