Her får du en smart lille 50 grams-version af PurePowers populære Carbo Race Elektrolyt energi-drik. Disse poser er perfekte til ferien, hvor du ikke har behov for at slæbe flere kilo pulver med. Eller du kan bruge dem som sm…
Læs mere
Vejl.: 15,00
Pris inkl. moms DKK
1 stk 15,00 / stk
5 stk 14,00 / stk
10 stk 12,50 / stk
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Her får du en smart lille 50 grams-version af PurePowers populære Carbo Race Elektrolyt energi-drik. Disse poser er perfekte til ferien, hvor du ikke har behov for at slæbe flere kilo pulver med. Eller du kan bruge dem som smagsprøve, hvis du gerne vil afprøve en ny smag uden at binde dig til en større portion. Denne energidrik har en frisk smag af citrus og er udviklet til brug under varme træningsforhold samt til sportsgrene der får dig til at svede meget. Som navnet antyder giver Carbo Race Elektrolyt dig nemlig ikke blot de kulhydrater dine muskler behøver. Du får også elektrolytter, der hjælper med at holde din væskebalance ved lige. Elektrolytter er de essentielle næringssalte og mineraler, som din krop sveder ud under træningen og derfor kan komme til at mangle, hvis du ikke får dem gennem dit væskeindtag.  til din krop, der sørger for, at væskebalancen forbliver på et sundt niveau. Under træning sveder du, og med sveden forsvinder der vigtige salte. For at udligne dette tab af væske og salte, er det derfor ikke nok at drikke rent vand, du skal også have elektrolytter. Takket være PurePowers samarbejde med top-idrætsfolk bliver Carbo Race Elektrolyt løbende evalueret for at sikre, at smagen, konsistensen og ikke mindst virkningen er optimal.

Anvendelse
Når du drikker PurePower Carbo Race Elektrolyt sikrer du, at din krop får den optimale mængde kulhydrater og elektrolytter. Ved at indtage kulhydrater, tilfører du kroppen den næring dine muskler har brug for. Når du samtidig kombinerer det med at indtage elektrolytter, holder du din væskebalance ved lige.
Du kan med fordel drikke Carbo Race Elektrolyt før og under træning eller konkurrence. Mængden af energidrik du skal indtage og hvor ofte afhænger af hvilken sport du dyrker. MTB, BMX og håndbold er f.eks. eksplosive sportsgrene, hvor PurePower Citrus sagtens kan bruges både før og under aktiviteten. Bemærk at energidrikken kun skal indtages, hvis du træner i mere end 45 min. Læs  meget mere om, hvordan du bør indtage energidrik før, under og efter den eksplosive aktivitet her. Cykling, svømning, triatlon og løb stiller store krav til din krop. Videnskabelige undersøgelser viser, at din udholdenhed forbedres drastisk hvis du indtager de rette mængder energi- og væske på de rigtige tidspunkter. Ønsker du at lære mere om det rette energi- og væskeindtag i forhold til udholdende sportsgrene, anbefaler vi, at du læser mere her. Søger du generel viden om væske- og energiindtag før, under og efter aktivitet, kan du læse meget mere her.

Specifikationer

  • Indeholder: 50 gram
  • Smag: Citrus
  • Energi: Maltodextrin, fruktose
  • Surhedsregulerende midler: citronsyre
  • Mineraler: natriumclorid,kaliumsalte af ortophosporsyre, magnesiumsalte af citronsyre.
  • Farvestof: beta caroten
  • Hurtigt optageligt
  • Blandingsforhold: 60 gram pulver til 750 ml. vand
  • Kan anvendes: Før og under træning/konkurrence

Kvalitetsniveau
PurePower er en dansk producent af sportsernæring med høj kvalitet i fokus, Carbo Race Elektrolyt er dermed skabt til dig, der ønsker at yde dit ypperste. PurePower udspringer af Toft Care, som i Danmark har været en af de ledende virksomheder i forhold til klinisk ernæring til sundhedssektoren. PurePower produkterne er udviklet i samarbejde med topatleter herunder Annika Langvad (VM MTB) og Thomas Mortensen (Hawaii Ironman). PurePower Carbo Race Elektrolyt bliver fremstillet under nøje kontrol af de danske myndigheder, og energidrikken er godkendt af de danske myndigheder. For at optimere produktet bliver det løbende testet. Toft Care's lange erfaring med fremstilling af produkter til klinisk ernæring sikrer dig de bedste energiprodukter.

Næringsindhold

  Pr. 100 gram
Energi 1578 kj / 372 kcal
Fedt 0 g
- heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrat 90 g
- heraf sukkerarter 61 g
Kostfibre 0 g
Protein 0 g
Salt 1,39 g = 23%*
Magnesium 500 mg = 10,7%*
Natrium 560 mg

Af referanceindtag for en voksen gennemsnitligperson (8400 kJ/2000 kcal)

Ingredienser:
Maltodextrin 31%, fruktose 31%, isomaltolose 30%, magnesiumcitrat, surhedsregulerende middel: citronsyre E330, naturlig aroma, natriumcitrat E331, natriumchlorid, antiklumpemiddel: silicumdioxid E551, farvestif: riboflacin

Af referanceindtag for en voksen gennemsnitligperson (8400 kJ/2000 kcal)

Dosering: 50 gram opløses i 600 ml vand. En strøgen 50 ml måleske indeholder ca. 25 gram Carbo Race Elektrolyt.

Opbevaring: Køligt (max. 25º), tørt og ikke i direkte sollys. Bør opbevares uden for børns rækkevidde.

Af hensyn til fødevaresikkerheden tager vi ikke fødevarer retur.

 

EAN: 5701477920208

Ingen anmeldelser af dette produkt.