1 anmeldelser
PurePowers Carbo Race Elektrolyt er en lækker energidrik med frisk smag af appelsin. Den er særlig udviklet til dig der træner/konkurrerer under varme forhold eller dyrker en sportsgren der generer meget sved som f.eks. cykli…
Læs mere
Vejl.: 18,00
DKK 16,50
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

PurePowers Carbo Race Elektrolyt er en lækker energidrik med frisk smag af appelsin. Den er særlig udviklet til dig der træner/konkurrerer under varme forhold eller dyrker en sportsgren der generer meget sved som f.eks. cykling, løb, triatlon, roning eller MTB. Foruden de kulhydrater der musklernes benzin, indeholder denne drik også elektrolytter.
Elektrolytterne er de næringssalte og mineraler, din krop har brug for, for at kunne opretholde en naturlig væskebalance. Under træning og konkurrence er det derfor ikke nok bare at indtage væske. Hvis dit elektrolyt-niveau bliver for lavt. PurePowers Carbo Race Elektrolyt-drikke er lavet efter de bedste standarder inden for sportsernæring, så du får maksimal optagelse og ydelse. I samarbejde med professionelle idrætsfolk bliver smagen, konsistensen og effekten af disse energiprodukter løbende evalueret.

Anvendelse
Når du drikker PurePower Carbo Race Elektrolyt sikrer du, at din krop får den optimale mængde kulhydrater og elektrolytter. Ved at indtage kulhydrater, tilfører du kroppen den næring dine muskler har brug for. Når du samtidig kombinerer det med at indtage elektrolytter, holder du din væskebalance ved lige.
Du kan med fordel drikke Carbo Race Elektrolyt før og under træning eller konkurrence. Mængden af energidrik du skal indtage og hvor ofte afhænger af hvilken sport du dyrker. MTB, BMX og håndbold er f.eks. eksplosive sportsgrene, hvor PurePower Citrus sagtens kan bruges både før og under aktiviteten. Bemærk at energidrikken kun skal indtages, hvis du træner i mere end 45 min. Læs  meget mere om, hvordan du bør indtage energidrik før, under og efter den eksplosive aktivitet her. Cykling, svømning, triatlon og løb stiller store krav til din krop. Videnskabelige undersøgelser viser, at din udholdenhed forbedres drastisk hvis du indtager de rette mængder energi- og væske på de rigtige tidspunkter. Ønsker du at lære mere om det rette energi- og væskeindtag i forhold til udholdende sportsgrene, anbefaler vi, at du læser mere her. Søger du generel viden om væske- og energiindtag før, under og efter aktivitet, kan du læse meget mere her.

Specifikationer

  • Indeholder: 50 gram
  • Smag: Appelsin
  • Energi: Maltodextrin, fruktose
  • Surhedsregulerende midler: citronsyre
  • Mineraler: natriumclorid,kaliumsalte af ortophosporsyre, magnesiumsalte af citronsyre.
  • Farvestof: beta caroten
  • Hurtigt optageligt
  • Blandingsforhold: 60 gram pulver til 750 ml. vand
  • Kan anvendes: Før og under træning/konkurrence

Kvalitetsniveau
PurePower er en dansk producent af sportsernæring med høj kvalitet i fokus, Carbo Race Elektrolyt er dermed skabt til dig, der ønsker at yde dit ypperste. PurePower udspringer af Toft Care, som i Danmark har været en af de ledende virksomheder i forhold til klinisk ernæring til sundhedssektoren. PurePower produkterne er udviklet i samarbejde med topatleter herunder Annika Langvad (VM MTB) og Thomas Mortensen (Hawaii Ironman). PurePower Carbo Race Elektrolyt bliver fremstillet under nøje kontrol af de danske myndigheder, og energidrikken er godkendt af de danske myndigheder. For at optimere produktet bliver det løbende testet. Toft Care's lange erfaring med fremstilling af produkter til klinisk ernæring sikrer dig de bedste energiprodukter.

Næringsindhold

  Pr. 100 gram Pr. liter færdig drik
Energi 1600 kj / 380 kcal 960 kj / 228
Fedt 0 g 0 g
- heraf mættede fedtsyrer 0 g 0 g
Kulhydrat 96 g 77 g
- heraf sukkerarter 34 g 27 g
Kostfibre 0 g 0 g
Protein 0 g 0 g
Salt 1,5 g 1,2 g
Magnesium 45 mg ∗15% 36 mg ∗ 12%
Kalium 250 mg 200 mg

% af anbefalede daglig tilførsel for voksne samt børn fra 11 år og opefter.

Dosering: 50 gram opløses i 600 ml vand. En strøgen 50 ml måleske indeholder ca. 25 gram Carbo Race Elektrolyt.

Opbevaring: Køligt (max. 25º), tørt og ikke i direkte sollys. Bør opbevares uden for børns rækkevidde.

Af hensyn til fødevaresikkerheden tager vi ikke fødevarer retur.

 

EAN: 5701477924206

25-03-2019