Carbo Race Neutral fra PurePower er en energidrik, som giver dig mulighed for, at tilsætte din egen smag. Carbo Race Neutral er sammensat efter de bedste standarder inden for sportsernæring og er udviklet med den maksimale op…
Læs mere
Vejl.: 75,00
Pris inkl. moms DKK
1 stk 75,00 / stk
3 stk 65,00 / stk
5 stk 59,00 / stk
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Carbo Race Neutral fra PurePower er en energidrik, som giver dig mulighed for, at tilsætte din egen smag. Carbo Race Neutral er sammensat efter de bedste standarder inden for sportsernæring og er udviklet med den maksimale optagelse og ydelse for øje. Energiprodukterne bliver løbende evalueret gennem samarbejde med en række ambassadører, som alle er top-idrætsfolk. For at sikre at smagen, konsistensen og ikke mindst virkningen er optimal bruger PurePower udelukkende top-idrætsfolk til at teste deres produkter.

Anvendelse
Carbo Race Neutral bruges til at fremstille energidrik ved hjælp af vand, hvilket giver en neutral smag, som kan blandes i din ynglingsdrik efter egen smag. Sportsdrikken indeholder kulhydrater, som er brændstoffet til dine muskler. Sammensætningen af maltodextin og fruktose giver den rette energidrik. Carbo Race Neutral kan med fordel bruges før og under træning eller konkurrence. Hvor meget energidrik du skal indtage, og hvor ofte du bør indtage det, afhænger af, hvilken sport du dyrker.

MTB, BMX eller håndbold er eksplosive sportsgrene, og PurePower Neutral kan bruges både før og under aktiviteten. Energidrikken skal kun indtages, hvis aktiviteten overstiger 45 min. Du kan læse meget mere om, hvordan energidrikken skal indtages før, under og efter den eksplosive aktivitet her. Cykling, svømning, triatlon og løb stiller krav til din krop. Videnskabelige undersøgelser viser, at din evne til at være udholdende kan forbedres drastisk ved hjælp af korrekt energi- og væskeindtag. Hvis du ønsker at vide mere om det rette energi- og væskeindtag i forhold til udholdende sportsgrene, kan du læse meget mere her. Ønsker du mere generel viden om væske- og energiindtag før, under og efter aktivitet, kan du læse meget mere her.

Specifikationer

  • Smag: Neutral
  • Indeholder: 500 gram
  • Surhedsregulerende midler: Citronsyre
  • Antioxidant: Dikaliumphat
  • Hurtigt optageligt
  • Blandingsforhold: 10 gram Carbo Race Neutral pr. 1 dl. væske
  • Kan anvendes: Før og under

Kvalitetsniveau
PurePower er en dansk producent af sportsernæring med høj kvalitet i fokus, Carbo Race Lemon er dermed skabt til dig, der ønsker at yde dit ypperste. PurePower udspringer af Toft Care, som i Danmark har været en af de ledende virksomheder i forhold til klinisk ernæring til sundhedssektoren. PurePower produkterne er udviklet i samarbejde med topatleter herunder Annika Langvad (VM MTB) og Thomas Mortensen (Hawaii Ironman). PurePower fremstilles under nøje kontrol af de danske myndigheder og Carbo Race Lemon er godkendt af de danske myndigheder. For at optimere produkterne bliver de løbende testet. Toft Care's lange erfaring med fremstilling af produkter til klinisk ernæring, sikrer dig de bedste energiprodukter.

Næringsindhold

Næringsdeklaration
  Pr. 100 g
Energi (kJ/kcal) 1615/380
Protein (g) 0
Kulhydrat (g) 95
- Heraf sukkerarter (g) 2
Fedt (g) 0
- Heraf mættede fedtsyrer (g) 0
Kostfibre (g) 0
Salt (g) 0,0

Ingredienser: 95% Maltodextrin.

Dosering: Normalt tilsættes 10 gram Carbo Race Neutral pr. 1 dl væske. Den neutrale smag gør det muligt at tilsætte de fleste levnedsmidler og drikke både varme og kolde.

Af hensyn til fødevaresikkerheden tager vi ikke fødevarer retur.

EAN: 5701477922233

Ingen anmeldelser af dette produkt.