Carbo Race Lemon fra PurePower er en velsmagende energidrik. som smager af frisk citrus. Carbo Race Lemon er sammensat efter de bedste standarder inden for sportsernæring, og er udviklet med den maksimale optagelse og y…
Læs mere
Vejl.: 149,00
Pris inkl. moms DKK
1 stk 139,00 / stk
3 stk 129,00 / stk
5 stk 125,00 / stk
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Carbo Race Lemon fra PurePower er en velsmagende energidrik. som smager af frisk citrus. Carbo Race Lemon er sammensat efter de bedste standarder inden for sportsernæring, og er udviklet med den maksimale optagelse og ydelse for øje. Energiprodukterne bliver løbende evalueret gennem samarbejde med en række ambassadører, som alle er top-idrætsfolk. For at sikre at smagen, konsistensen og ikke mindst virkningen er optimal bruger PurePower udelukkende top-idrætsfolk til at teste deres produkter.

Anvendelse
Carbo Race Lemon bruges til at fremstille energidrik med frisk smag af Lemon. Sportsdrikken indeholder kulhydrater, som er brændstoffet til dine muskler. Sammensætningen af maltodextrin og fruktose giver den rette energidrik. Carbo Race Lemon kan med fordel bruges før og under træning eller konkurrence. Hvor meget energidrik du skal indtage, og hvor ofte du bør indtage det, afhænger af, hvilken sport du dyrker. MTB, BMX eller håndbold er eksplosive sportsgrene, og PurePower Lemon kan bruges både før og under aktiviteten. Energidrikken skal kun indtages, hvis aktiviteten overstiger 45 min. Du kan læse meget mere om, hvordan energidrikken skal indtages før, under og efter den eksplosive aktivitet her. Cykling, svømning, triatlon og løb stiller krav til din krop. Videnskabelige undersøgelser viser, at din evne til at være udholdende kan forbedres drastisk ved hjælp af korrekt energi- og væskeindtag. Hvis du ønsker at vide mere om det rette energi- og væskeindtag i forhold til udholdende sportsgrene, kan du læse meget mere her. Ønsker du mere generel viden om væske- og energiindtag før, under og efter aktivitet, kan du læse meget mere her.

Specifikationer

  • Indeholder: 1,0 kg.
  • Smag: Lemon
  • Surhedsregulerende midler: Citronsyre
  • Antioxidant: Dikaliumphat
  • Farvestof: Riboflavin og beta-caroten
  • Hurtigt optageligt
  • Blandingsforhold: 55 gram Carbo Race Lemon til 500 ml. vand
  • Kan anvendes: Før og under

Kvalitetsniveau
PurePower er en dansk producent af sportsernæring med høj kvalitet i fokus, Carbo Race Lemon er dermed skabt til dig, der ønsker at yde dit ypperste. PurePower udspringer af Toft Care, som i Danmark har været en af de ledende virksomheder i forhold til klinisk ernæring til sundhedssektoren. PurePower produkterne er udviklet i samarbejde med topatleter herunder Annika Langvad (VM MTB) og Thomas Mortensen (Hawaii Ironman). PurePower fremstilles under nøje kontrol af de danske myndigheder og Carbo Race Lemon er godkendt af de danske myndigheder. For at optimere produkterne bliver de løbende testet. Toft Care's lange erfaring med fremstilling af produkter til klinisk ernæring sikrer dig de bedste energiprodukter.

Næringsindhold

Næringsdeklaration
  Pr. 100 gram
Energi 1641kj/386 kcal
Fedt (g) 0-1
Heraf mættede fedtsyrer (g) 0-1
Kulhydrater (g) 93
Heraf sukkerarter (g) 49
Kostfibre (g) 0-1
Protein (g) 0-1
Salt (g) 0,01

Ingredienser: 49% Maltodextrin, 45% Fruktose, Syre: Citronsyre, Surhedsregulerende Middel: Dikaliumphosphat, Aroma, Farvestoffer: Riboflavin & Beta- Caroten, Vegetabilsk Olie. Kan indeholde spor af Laktose, Gluten, Soja, Æg og Mælkeprotein.

Dosering: Normalt tilsættes 55 gram Carbo Race Lemon til 500 ml. vand.

Af hensyn til fødevaresikkerheden tager vi ikke fødevarer retur.

EAN: 5701477923308

Ingen anmeldelser af dette produkt.