Carbo Race Elektrolyt er en lækker energidrik fra Pure Power, med en frisk smag af blåbær. Denne blåbær-udgave er en relancering af udgaverne med appelsin- og hyldeblomst-smag, her blot med et lækker twist af blåbær. Smagen e…
Læs mere
Vejl.: 15,00
Pris inkl. moms DKK
1 stk 12,50 / stk
5 stk 11,00 / stk
10 stk 10,00 / stk
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Carbo Race Elektrolyt er en lækker energidrik fra Pure Power, med en frisk smag af blåbær. Denne blåbær-udgave er en relancering af udgaverne med appelsin- og hyldeblomst-smag, her blot med et lækker twist af blåbær. Smagen er frisk og virker ikke syntetisk, som nogle energidrikke kan have en tendens til -og så kan du drikke den igen og igen, uden at blive træt af smagen. 

Carbo Race Elektrolyt er særligt udviklet til dig der træner/konkurrerer under varme forhold eller dyrker en sportsgren hvor du sveder meget -som ved f.eks. cykling, MTB, løb eller triatlon.

Pure Power har udviklet Carbo Race Elektrolyt i samarbejde med professionelle atleter og produktet bliver løbende evalueret og optimeret på smag, konsistens og effekt -hvilket altid sikre dig et produkt af højeste kvalitet.

Anvendelse

Denne energidrik fra Pure Power sikre dig at kroppen har den optimale mængde kulhydrater og elektrolytter under træning. Begge dele er væsentlige under træning, da kulhydraterne tilfører kroppen alt den næring du har brug for under træningen, mens elektrolytterne sørger for at holde din væskebalance ved lige og minimere samtidig risikoen for kramper.

Produktet kan anvendes både før og under træning/konkurrence og er for dig der ønsker at udvikle dig sportsmæssigt og træner hårdt.

Specifikationer

  • Carbo Race Elektrolyt
  • Smag: Blåbær
  • 50 gram
  • Energi: Isomaltulose, fruktose og maltodextrin
  • Surhedsregulerende midler: Citronsyre og natriumcitrat
  • Farve: Rødbede og spirulina
  • Hurtigt optageligt
  • Blandingsforhold: 50 gram pr. 600 ml.
  • Kan anvendes: Før og under træning/konkurrence

Kvalitetsniveau
PurePower er en dansk producent af sportsernæring med høj kvalitet i fokus, Carbo Race Elektrolyt er dermed skabt til dig, der ønsker at yde dit ypperste. PurePower udspringer af Toft Care, som i Danmark har været en af de ledende virksomheder i forhold til klinisk ernæring til sundhedssektoren. PurePower produkterne er udviklet i samarbejde med topatleter herunder Annika Langvad (VM MTB) og Thomas Mortensen (Hawaii Ironman). PurePower Carbo Race Elektrolyt bliver fremstillet under nøje kontrol af de danske myndigheder, og energidrikken er godkendt af de danske myndigheder. For at optimere produktet bliver det løbende testet. Toft Care's lange erfaring med fremstilling af produkter til klinisk ernæring sikrer dig de bedste energiprodukter.

Næringsindhold

  Pr. 100 gram Pr. liter færdig drik
Energi 1607 kj / 378 kcal 1286 kj / 302 kcal
Fedt 0 g 0 g
- heraf mættede fedtsyrer 0 g 0 g
Kulhydrat 95 g 76 g
- heraf sukkerarter 64 g 51 g
Kostfibre 0 g 0 g
Protein 0 g 0 g
Salt 1,4 g 1,1 g
     
     

Dosering: 50 gram opløses i 600 ml vand. En strøgen 50 ml. måleske indeholder ca. 25 gram Carbo Race Elektrolyt.

Opbevaring: Køligt (max. 25º), tørt og ikke i direkte sollys. Bør opbevares uden for børns rækkevidde.

Af hensyn til fødevaresikkerheden tager vi ikke fødevarer retur.

 

EAN: 5701477932201

Ingen anmeldelser af dette produkt.