Med disse dækjern fra OnGear bliver arbejdet lidt lettere. Dækjernene er nemlig lidt længere end de fleste andre på markedet, hvilket gør det nemmere at løfte dækket over fælgkanten. For enden af dækjernet sidder der en særli…
Læs mere
Vejl.: 29,00
DKK 18,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Med disse dækjern fra OnGear bliver arbejdet lidt lettere. Dækjernene er nemlig lidt længere end de fleste andre på markedet, hvilket gør det nemmere at løfte dækket over fælgkanten. For enden af dækjernet sidder der en særlig slids/krog, der er beregnet til at kunne sættes fast om egerne på cykelhjulet, hvorved dine hænder bliver frigjort til andet arbejde.

Anvendelse
Dette sæt på tre dækjerne er lavet i en god, kraftig kvalitet og kan anvendes på alle cykeldæk, hvad end de har kanttråd eller ej. Dækjernene kan efter brug trykkes sammen til en samlet enhed, så de er lette at have med på cykelturen.

Specifikationer

  • 3 stk dækjern
  • Materiale: Plast
  • Længde: 122 mm.
  • Bredde: 18 mm.
  • Tykkelse: 5,5 mm. på midten og ved dækindgreb ca. 2 mm.
  • Vægt: ca. 38 gram

Kvalitetsniveau
Dækjernet fra OnGear er fremstillet i en slidstærk plastik, så du får et stærkt dækjern, der kan holde til det meste. Sættet fylder ikke meget, så det er let at have med i din cykel- eller sadeltaske. Du får et produkt i en høj kvalitet for en lav pris.

EAN: 5712934010097

Ingen anmeldelser af dette produkt.