Disse basis indershorts fra Sensor er fremstillet af materialet coolmax, som er mere åndbart og transporterer sveden lettere væk fra huden. De er udviklet med 6 paneler, antibakteriel TMF pude samt reflekterende e…
Læs mere
Delvis på lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Disse basis indershorts fra Sensor er fremstillet af materialet coolmax, som er mere åndbart og transporterer sveden lettere væk fra huden. De er udviklet med 6 paneler, antibakteriel TMF pude samt reflekterende elementer. Desuden er shortsene designet med en silikonekant ved buksebenene, så de ikke glider op.

Anvendelse
Indershortsene er velegnet til landevejscykling, på en varm sommerdag samt spinning. Shortsene er fremstillet af coolmax, der gør at shortsene bliver mere åndbare og sveden lettere transporteres væk fra huden.

Specifikationer

  • Coolmax materiale
  • Farve: Sort
  • 100% polyester
  • 6 paneler
  • Antibakteriel TMF pude
  • Reflekterende elementer
  • Silikonekant ved nederste syning

Kvalitetsniveau
Basis shortsene fra sensor er fremstillet af materialet coolmax, som gør at shortsene bliver mere åndbare og sveden lettere transporteres væk fra kroppen. Desuden er de udviklet med en antibakteriel pude samt silikonekant i buksebenene, således at de ikke glider op.

Vedligeholdelse
Cykelshortsene må vaskes ved 40 grader, men de må hverken tørretumbles eller stryges. Vi anbefaler altid, at man vasker med tøj i lignende farver og anvender sportsvaskemiddel.

Dame størrelsestabel

  Højde Talje
X-Small 163-166 cm 64-69 cm
Small 167-171 cm 70-75 cm
Medium 172-174 cm 76-81 cm
Large 175-177 cm 82-87 cm
X-Large 178-181 cm 88-93 cm
Ingen anmeldelser af dette produkt.