Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Disse Assos XC Bib Shorts til kvinder er særligt udviklet til MTB. Bukserne har en yderst god holdbarhed og komfort, uden at gå på kompromis med pasformen og åndbarheden. Cykelshortsene fra Assos er me…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00
'

Disse Assos XC Bib Shorts til kvinder er særligt udviklet til MTB. Bukserne har en yderst god holdbarhed og komfort, uden at gå på kompromis med pasformen og åndbarheden. Cykelshortsene fra Assos er med en forstærket pude af Memory skum, der følger kroppens bevægelser og giver god støtte. Stoffet er lavet af et materiale, som gør det 15 gange så stærkt som stål. Bib shortsene er med brede og bløde seler, som alt i alt er med til at give dig en forbedret cykeloplevelse. 

Anvendelse
Cykelshortsene til kvinder anvendes oftest til MTB og kan bruges hele året. 

Specifikationer

  • Farve: Grå
  • Materiale: 55% Polyamid, 45% Elastane
  • Med pude, Offroad Memory skum 10 mm 
  • UV Beskyttelse 50+
  • Antibakteriel behandling

Kvalitetsniveau
Assos skaber cykeltøj til selv den kræsne cykelrytter, som kun vil have cykeltøj af højeste kvalitet. Deres cykeltøj er lavet af materialer af absolut topkvalitet, derfor kan du være sikker på at få et produkt, der lever op til dine forventinger. 

Vedligeholdelse
Cykelbukserne fra Assos kan vaskes i maskine på maks 30 grader. De tåler ikke tørretumbling, strygning eller blegning. Vi anbefaler, at du anvender et vaskemiddel til sportstøj for at forebygge og bekæmpe eventuel svedlugt. 

Vejledende størrelsesguide

Størrelse XS S M L XL XLG TIR
Bryst: 80 cm 85 cm 90 cm 96 cm 102 cm 108 cm -
Talje: 88 cm 94 cm 100 cm 106 cm 112 cm 118 cm -
Ingen anmeldelser af dette produkt.