Assos tB.laalaLai Volkanga er et monosuit til kvinder, hvor du både får bib shorts og en ærmeløs top i et produkt. Denne bodysuit er anatomisk formet efter kvindekroppen, hvilket giver dig en perfekt …
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Assos tB.laalaLai Volkanga er et monosuit til kvinder, hvor du både får bib shorts og en ærmeløs top i et produkt. Denne bodysuit er anatomisk formet efter kvindekroppen, hvilket giver dig en perfekt pasform, som er med til at fremme din præstation. TB.laalaLai Volkanga henvender sig til kvinden der ønsker en funktionel og komfortabel dragt, der samtidig er utrolig stilfuld. Ydermere er dragten fremstillet i et svedtransporternde og åndbart materiale, samt forsynet med en stødabsorberende og komfortabel pude.

Anvendelse
Assos tB.laalaLai Volkanga er perfekt til cykling om sommeren, men er også ideel at anvende sammen med en cykeltrøje, hvis du kører tidligt om morgenen eller på en sommeraften. Dette monosuit til kvinder anvendes til landevejscykling, men kan også bruges til spinning.

Specifikationer

  • Farve: Sort/hvid
  • Materiale: 58% polyamid 17% elastan 25% polyester
  • Med pude
  • Baglomme med lynlås
  • Lynlås på toppen
  • Pasform efter kvindekroppen
  • Åndbar
  • Svedtransporterende
  • Grip ved benene

Kvalitetsniveau
Med tB.laalaLai Volkanga dragten fra Assos, er du garanteret cykeltøj af høj kvalitet. Dette mnosuit er udstyret med en baglomme med lynlås til opbevaring af de mest nødvendige genstande, du ønsker at medbringe på din tur. Yderligere er toppen forsynet med en lynlås, som giver dig mulighed for at skabe ekstra ventilation, samt grip ved benene, som sørger for at buksen bliver hvor den skal uanset hvor meget du bevæger dig.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler altid at vaske sit cykeltøj i et sportsvaskemiddel, da dette er med til at forlænge levetiden på tøjet. Denne dragt bør vaskes på 30 grader i vaskemaskinen, og må ikke tørretumbles.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse Omkreds hofte
Omkreds bryst
Str. XS 86 cm 80 cm
Str. S. 90 cm 85 cm
Str. M. 100 cm 90 cm
Str. L 102 cm 96 cm
Str. XL 110 cm 102 cm

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.