Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
4 anmeldelser
Denne lyserøde Puky cykel til piger er udviklet til fra 95 cm, hvilket typisk er fra børn i 3 års alderen. Den laveste sadelhøjde er 45 cm, og vi anbefaler derfor, at barnet har en skridtlængd…
Læs mere

Denne vare leveres med fragtmand. 2-3 dages levering. Mere info

Vejl.: 1675,00
DKK 1.599,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Denne lyserøde Puky cykel til piger er udviklet til fra 95 cm, hvilket typisk er fra børn i 3 års alderen. Den laveste sadelhøjde er 45 cm, og vi anbefaler derfor, at barnet har en skridtlængde på 40 cm. Den lave indstigning giver barnet tryghed og sikkerhed, og derfor er denne børnecykel også ideel for børn der skal lære at cykle.

Anvendelse
Den lave indstigning gør, at denne Puky cykel er ideel til piger, som er i indlæringsfasen. Barnet skal kunne nå jorden, når de er i indlæringsfasen. Denne Puky børnecykel passer til børn fra 95-110 cm. Cyklen er udstyret med pedal- og forbremse. Bremsegrebet på forbremsen er specielt designet til børnehænder, hvilket giver dit barn rig mulighed for at få indøvet håndbremseteknikken.

Specifikationer

 • Farve: Lyserød/Pink lillifee
 • Vægt: 8,0 kg (inkl. pedaler)
 • Laveste sadelhøjde: 45 cm
 • Hjulstørrelse: 12"
 • Max belastning: 60 kg
 • Fælge: Aluminium
 • Udstyr:
  • Styrpolstring
  • Sikkerhedshåndtag
  • Støtteben
  • Ringeklokke
  • Flag

Klargøring
Pigecyklen leveres, som den er vist på billedet. Cyklen er 90 % samlet i en lukket papkasse, når du modtager den. Du skal selv montere styr, pedaler og sadle. Sørg altid for at efterspænde bolte, smøre kæde og pumpe dækkene inden cyklen tages i brug. Der medfølger ikke værktøj.

Sikkerhed og kvalitet
For at øge sikkerheden er cyklen udstyret med sikkerhedshåndtag, som sikrer, at hånden ikke skrider ud over kanten på styret. Derudover medfølger styrpolstring og lovpligtig ringeklokke. Cyklen er udstyret med komponenter af en god kvalitet, hvilket betyder, at de er robuste samtidig med, at de har en lav vægt. Navet, styret og pedalerne på denne Puky børnecykel har lejrer som på en voksencykel, hvilket sikrer dig, at cyklen er i god kvalitet. Stellet er lakeret med en stødfast pulverlakering, som er mere modstandsdygtig mod slag og stød.

Vedligeholdelse
Denne Puky pigecykel skal vedligeholdes som alle andre cykler, og det vil sige, at dæktrykket skal kontrolleres månedligt, hvilket ofte også er det interval kæden skal smøres med. Bruges cyklen, når der saltes, skal kæden smøres hyppigere.

Når du køber et Puky køretøj, får du en udvidet garanti på 5 år, hvis du registrerer dig inden 4 uger efter købsdatoen. Du kan registrere dig her.

25-10-2016
Rigtig fin cykel i god kvalitet... min datter elsker den 👍😊
19-09-2015
Rigtig fin pigecykel nem at samle og nem at indstille i str. Kom hurtigt med pakkeposten
09-02-2015
Meget fin cykel og superhurtig levering!
27-02-2014
En rigtig fin prinsessecykel.Vi købte samme model i størrelse 16 tommer for et halv år siden, og det er en super god cykel, som barnebarnet er meget glad for.