Racercykler

Vores udvalg af racercykler, landevejscykler og landevejsracere kan du finde her under. Vi har de bedste tilbud og billige priser! Find en god begynder cykel.

Tilbud på begynder racercykler

Vi har altid gode priser på begynder racercykler. Står du og vil til at i gang med at gøre på racercykel, så ring eller skriv til os, så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige cykel, blandt vores mange racercykler.

Billige racercykler

Du finder alt lige fra billige racercykler til racercykler i carbon i shoppen. For at se de billige racercykler kan du sortere efter pris i toppen af siden og du vil så få de billige racercykler først og de dyreste i bunden. Hos Cykelpartner.dk går vi meget op i, at have tilfredse kunder og derfor vil du ikke kunne finde den billigste racercykel hos os, men du vil kunne finde billige racercykler, der kan holde til at blive brugt og som kan holde til at køre i det omskiftelige danske vejr, som er en del af charmen ved at bo i Danmark.

Flatbar / Hybrid cykler

Hybridcykler, fitness bike eller flatbar racercykler, som de også kaldes, er en i store træk bare en almindelig racercykel, som har fået et fladt styr monteret. En hybridcykel giver derfor alle de gode egenskaber i forhold til fart, som man også har fra en racercykel, men man får et styr, som er noget bedre og mere praktisk i hverdagen. På en hverdagscykel er et geddebukke styr ikke hensigtsmæssig og derfor fravælger mange racercyklen som hverdagscykel. Ved at vælge en hybridcykel får man det praktiske lige styr og samtidig får man en cykel, som er behagelig til de længere ture. Hvis man gerne vil have en hybridcykel som hverdagscykel, så skal man forvente at denne form for cykler ligger i ca. samme prisklasse som en almindelig racercykel gør.