Når du løber er at det vigtigt at du føler dig godt tilpas. Vi har kun løbetøj, som opfylder vores høje krav til kvalitet. Løbetøjet skal sidde godt, og kunne ventilere, så du ikke blive kold og fugtig.

Vi har kun løbetøj, som vi kan stå inde for. Vi har beklædning (Tights, Shorts, trøjer etc.) og andet løbetøj fra Odlo, Diadora og Joma. Under de enkelte kategorier her over, kan du vælge om du kun vil se udvalg fra ex. Diadora, Joma eller Odlo.

Det er meget vigtigt når du løbetræner, at du klæder dig på efter dit eget behov og vejrforholdene. Det går ikke du kommer til at fryse når du løber og du må heller ikke få det for varmt. Det vil sige at dit tøj skal være svedtransporterende, sådan din krop kan komme af med varmen og du ikke går hen og bliver klam og våd. Det handler om at få den rigtige kombination af ”lag”, som forudsætter at du ikke får skader ved fx nedkøling.

Udover at du skal kunne ånde i tøjet, skal det også sidde behageligt på kroppen. For du skal føle dig tilpas når du løber. Derfor har vi kun løbetøj som opfylder vores høje krav til kvalitet. Vi har beklædning (Tights, jakker, trøjer, shorts m.m.) som gør at du er 100% klar til din næste løbetur. Du vil også kunne læse vores artikel omkring hvad man skal bruge som løber. Det kan du gøre via nedenstående link:

Guide: hvad skal jeg vide som løber

Husk på at beklædningen er individuel fra person til person. Så det er ikke sikkert du skal have nøjagtig det samme tøj på, som dem du løber med. Når det er sagt, skal du være opmærksom på at dit tøj skal skiftes i takt med at vejret også skifter.

På vores side finder du alt hvad du skal bruge, ligegyldigt om det er om sommeren eller vinteren du løbetræner. Vi har løbetøj fra Odlo, Joma og Diadora. Herover kan du se udvalget over det forskellige kategorier.