5 anmeldelser
Point tilbyder her et system til, at du kan montere dine specifikke cykeltasker foran på cyklen, så  en større komfort og fleksibilitet gives til din cykel. Bagagebæreren er lavet af et robust materiale og et godt design, der…
Læs mere
Vejl.: 239,00
DKK 199,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Point tilbyder her et system til, at du kan montere dine specifikke cykeltasker foran på cyklen, så  en større komfort og fleksibilitet gives til din cykel. Bagagebæreren er lavet af et robust materiale og et godt design, der er yderst kompatibelt med cykeltasker til foran.

Anvendelse
Dette universelle bagagesystem gør det nemt at skulle transportere dine cykeltasker frem i trafikken, hvor de kan være foran lige ved hånden. Bagagebæreren er kompatibelt med specifikke cykeltasker til foran og en rørdiameter på ca. 35 mm, hvilket typisk ses på en fjederforgaffel.

Specifikationer

  • Højde 30 cm
  • Bredde i toppen 25 cm
  • Bredde i bunden 18 cm
  • Passer til rørdiameter på ca. 35 mm., det er typisk en fjederforgaffel.
  • Maksimal vægt 10 kg
  • Rørtykkelse: 10.5 mm

Montering
En montering af denne sker hurtig ved, at man bruger de medfølgende beslag og komponenter til en optimal montering af bagagebæreren.

Kvalitetsniveau
Point har et godt koncept med, at kunne levere funktionsdygtige produkter til en funktionsdygtig pris. Dette sker ved, at komfort og funktionalitet bliver integreret i produkterne således, at alle på alle niveauer kan være med i cykling, og kunne køre rundt med optimale produkter. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Point.

Vedligeholdelse
En hurtig vedligeholdelse kan foregå ved, at man tørrer bagagesystemet over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 4016232020262

01-07-2013
ser ud til opfylde mine krav, nem at montere, nu skal den stå sin prøve på en måneds tur i Frankrig.
18-07-2012
Har lige være på en lille cykeltur med cykeltasker foran - og det fugnerer super med denne lowrider bagagebærer
12-09-2011
Monterede på to identiske cykler med meget tykke forgaffelrør. Det krævede en del snilde at bukke og fladklemme det rør der krydser gaflen mellem de to fastgørelsespunkter. Slutresultatet blev godt og vi cyklede 1200 kilometer med Ortlieb Classic bagtasker på dem uden problemer.
23-08-2011
Frontbagagebærer var fortrinlig og nem at påsætte. Passede fortrinligt til mine tidl købte 2 front-cykeltasker. Så de klarede 520 km langs Elben i fin stil. Det kan stærkt anbefales at have cykeltasker foran tilligemed bagerst for at fordele vægten.
27-06-2011
Virker OK til prisen - den er ret billig! Jeg bestilte 2 til det ene sæt manglede 4 møtrikker.