Varenummer: 05051900

Point bagagebærer Touring til 26-28 og 29" cykler - Sort


 
209 DKK / STK
167,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Med Point Touring bagagebærer får du en stærk bagagebærer i aluminium, hvor der er plads til lygte eller refleks bag på. Det særlige ved denne bagagebærer er, at der er 2 stivere i hver side samt en ekstra buet stiver, som gør den særligt velegnet til anvendelse med cykeltasker, som er sideophængt. På bagagebæreren er der også en klap til at fastholde bagage, og på den nederste del af bagagebæreren kan benet indstilles i højden, så den kan tilpasses til flere cykeltyper. Denne indstillingsdel er i aluminium og udført med et ben, som giver en bedre stabilitet samt holdbarhed.

  Anvendelse
  Touring fra Point viser solide tendenser med sine specifikationer, hvor brugerens behov og mangler bliver løst på bedste vis. Bagagebæreren kan benyttes til de fleste typer af cykler, hvor en nem montering kan finde sted.

  Specifikationer

  • Bagagebærer i blank sort aluminium med stål klap til bagage
  • Max belastning 25kg.
  • Bredde på bagage delen: 13,5 cm
  • Længde på bagage delen: 41,5 cm.
  • Længde på benene hvor der er 2 indstillings muligheder, målt fra underkanten af bagagebærer og til midten af bolt hul: 30 cm og op til  35 cm.
  • Bredde afstand mellem benene er 135 mm

  Montering af bagagebærer
  Bagagebæreren spændes fast på 4 punkter, hvoraf 2 punkter er for neden og 2 punkter er øverst på hver side af cyklens stel, hvor der er gevind ind i stellet. Der medfølger ikke skruer med til montering, men disse kan tilkøbes, se under anbefalede produkter.

  Montering af lygte eller refleks
  Der er plads til en baglygte eller en refleks bag på bagagebærer. Bemærk at bolt afstanden på lygten eller refleks skal være på 50 eller op til 80 mm. (målt vandret) eller 20 mm. målt på højkant, før den kan monteres.

  Kvalitetsniveau
  Denne bagagebærer fra Point er udført i 10 mm. kraftige rør, og med sin 4 punkt monteringsbeslag er det en særdeles stabil bagagebærer. Den er særligt anvendelig til transport af cykeltasker eller blot som almindelig bagage med en vægt op til maksimalt 25 kg.

  Vedligeholdelse
  En vedligeholdelse af denne bagagebærer kan blot ske ved, at man tørrer den over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

 • Brand Point
  Produkt Bagagebærer
  Montering Stel
  EAN 4016232055127