1 anmeldelser
Topeak har produceret denne sorte bagagebærer i aluminium. Bagagebæreren skal monteres på cyklens sadelpind. Bagagebæreren er fremstillet med en refleks bagpå og 2 gummistropper. Gummistropperne skal bruges til at fastgøre di…
Læs mere
Vejl.: 369,00
DKK 369,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Topeak har produceret denne sorte bagagebærer i aluminium. Bagagebæreren skal monteres på cyklens sadelpind. Bagagebæreren er fremstillet med en refleks bagpå og 2 gummistropper. Gummistropperne skal bruges til at fastgøre din bagage. Bagagebæreren vejer 675 gram og kan bære en maksimum belastning på 7 kg. Opbevaring af småting klares også let med denne bagagebærer, da der bag refleksen er en lille skjult boks, med plads til f.eks. mini tool og en ekstra slange. Bagagebæreren er 50,8 x 12,7 x 8,4 cm.

Anvendelse
Denne bagagebærer fra Topeak kan monteres på citybikes, mountainbikes eller racercykler. Hvis du har en cykel, som ikke er forberedt til montering på cyklens stel, kan denne bagagebærer være den helt rigtige løsning for dig. Du bør dog ikke montere bagagebæreren på din cykel, hvis sadelpinden er produceret i carbon. Med denne bagagebærer fra Topeak får du et kvalitetsprodukt i et stilrent design.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Vægt: 675 gram
  • Monteringsklampe: 25,4 mm - 31,8 mm
  • Materialer: Aluminium stel + plastik flade til bagage
  • Maksimum belastning: 7 kg
  • Størrelse: 50,8 x 12,7 x 8,4 cm
  • Skjult opbevaringsrum
  • Kompatibel med Snap-it kurve og tasker.
  • Gummistropper
  • Refleks

Montering
Vinklen på bagagebærerens monteringsdel passer til cykler med stelstørrelse 19" (47,5 cm) og opefter. Denne bagagebærer fra Topeak skal monteres på cyklens sadelpind. Monteringen på sadelpinden foregår med en såkaldt Quick Release (en hurtig bespænding), som gør monteringen af bagagebæreren meget simpel og hurtig. Diameteren på den medfølgende monteringsklampe kan justeres fra 25,4 mm - 31,8 mm, og dermed passer bagagebæreren til sadelpinde inden for denne diameter. Langt de fleste sadelpinde har en diameter mellem 25,4 mm og 31,8 mm. Bagagebæreren må ikke monteres på en carbon sadelpind, da du risikerer at knuse sadelpinden, når du spænder bagagebæreren fast.

Kvalitetsniveau
Topeak har en lang historie med innovation, hvor et højt kvalitetsniveau bliver givet med et udkom af komfort og funktionalitet. Dette er sket ved brug af solide materialer og innovative teknologier, der derved kan udvikle produkter med centrum i brugerens problemer og mangler i hverdagen. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Topeak, der har et solidt niveau på markedet.

Vedligeholdelse
Denne bagagebærer kan hurtigt tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs således, at den forbliver fin og stilren.

EAN: 4712511837797

29-03-2017
superfin bagagebærer - let og i god kvalitet.