Varenummer: 05022600

Bagagebærer 26-28" Touring i Aluminium med klap Sort


 
189 DKK / STK
151,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • En stærk bagagebærer i aluminium med plads til lygte eller refleks bag på. bagagebærer er med 3 side stiver i hver side og der er klap til at fastholde bagage. Nederste del af bagagebærer benet kan indstilles i højden, så den kan tilpasses flere cykeltyper. Denne indstillingsdel er i aluminium og udført med 2 ben, som giver en bedre stabilitet og holdbarhed. Et beslag til montering på cyklens stel følger desuden med.

  Anvendelse
  Denne bagagebærer skaber sikkerhed og tryghed til din cykel, hvor en opbevaring og transport af dine ting og sager kan ske på nemmeste vis. Bagagebæreren kan benyttes på cykler med en hjulstørrelse på 26" - 28". Benene er desuden lavet med 2 indstillingsmuligheder, hvor længden på benene kan justeres fra 32 cm og op til 40 cm.

  Specifikationer:

  • Bagagebærer i matsort aluminium med stål klap til bagage
  • Max belastning 25kg.
  • Bredde på bagage delen: 13,5 cm
  • Længde på bagage delen: 39 cm.
  • Længde på benene hvor der er 2 indstillings muligheder, målt fra underkanten af bagagebærer og til midten af bolt hul: 32 cm og op til  40 cm.
  • Bredde afstand mellem benene er 130 - 170mm

  Montering af bagagebærer
  Spændes fast på 4 punkter, 2 punkter for neden og 2 punkter øverst på hver side af cyklens stel hvor der er gevind ind i stellet. Der er ikke skruer med til montering, men disse kan tilkøbes, se under anbefalede produkter

  Montering af lygte eller refleks
  Der er plads til en baglygte eller en refleks bag på bagagebærer. Bemærk at bolt afstanden på lygten eller refleks skal være på 50 eller op til 80mm (målt vandret) eller 20mm målt på højkant, før den kan monteres.

  Kvalitetsniveau
  Point er et solidt mærke, hvor komfort og funktionalitet bliver tilbudt til brugeren med et twist af en konkurrencedygtig pris. Dermed kan solide materialer og sikre teknologier bliver tilbudt til alle niveauer således, at alle kan køre rundt med optimalt cykeludstyr. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Point.

  Vedligeholdelse
  En vedligeholdelse af denne forestås hurtigt ved, at man tørrer den over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

 • Brand Point
  Produkt Bagagebærer
  Montering Stel
  EAN 4016232024185