1 anmeldelser
Denne Bike Attitude bagagebærer er fremstillet i aluminium, og der medfølger aluminiums beslag til montering på cyklens stel. Bike Attitude har fremstillet bagagebæreren, således at der er plads…
Læs mere
Vejl.: 239,00
DKK 179,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Denne Bike Attitude bagagebærer er fremstillet i aluminium, og der medfølger aluminiums beslag til montering på cyklens stel. Bike Attitude har fremstillet bagagebæreren, således at der er plads til lygte eller refleks bag på. Bagagebæreren er fremstillet med 2 sidestivere i hver side, og for at fastholde bagagen er bagagebæreren også fremstillet med en klap i sortlakeret stål. Den nederste del af bagagebærer-benet kan indstilles i højden, så den kan tilpasses flere cykeltyper. Denne indstillingsdel er udført i aluminium og udført med et ben og fastgøres med en bolt.

Anvendelse
Denne flotte bagagebærer fra Bike Attitude giver gode muligheder for en solid opbevaring og transport af sine ting og sager. Bagagebæreren kan benyttes på en cykel med hjulstørrelsen 26", hvor den kan monteres nemt og komfortabelt. Bagagebæreren er desuden udstyret med 2 indstillingsmuligheder i forhold til længden på benene. Her man man justere fra 33 cm og op til 38 cm.

Specifikationer

  • Bagagebærer i matsort aluminium med stål klap til bagage
  • Max belastning: Op til 25 kg
  • Bredde på bagage delen: 12 cm
  • Længde på bagage delen: 37 cm
  • Længde på benene hvor der er 2 indstillingsmuligheder, målt fra underkanten af bagagebærer og til midten af bolt hul: 33 cm og op til 38 cm
  • Bredde afstand mellem benene: 150 mm
  • Farve: Matsort
  • Monteringsbolte skal tilkøbes.

Montering af bagagebærer
Når du skal montere bagagebæreren, skal den spændes fast på 4 punkter, 2 punkter nederst og 2 punkter øverst på hver side af cyklens stel. Bagagebæreren skal fastgøres til cyklens stel, dér hvor du finder gevindet i stellet.

Montering af lygte eller refleks
Der er plads til at eftermontere en baglygte eller en refleks bag på bagagebærer. Du skal dog være opmærksom på, at boltafstanden på lygten eller refleks skal være mellem 50 mm og helt op til 80 mm (målt vandret) - eller 20 mm målt på højkant, før den kan monteres.

Kvalitetsniveau
Bike Attitude giver solide muligheder med sine produkter, hvor komfort og funktionalitet er givet i alle deres produkter - og så endda til en konkurrencedygtig pris. Dette bliver gjort således, at alle på alle niveauer kan være med på legen om godt cykeludstyr. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Bike Attiude.

Vedligeholdelse
Denne bagagebærer ses nemt vedligeholdt ved, at man tørrer den over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 5707965009974

27-08-2018