Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
GripGrabs benvarmere er både varme og åndbare. Den fluorescerende farve er med til at gøre dig ekstra synlig i trafikken. Det ergonomiske design og microfleece materialet giver en rigtig god komfort.Anvende…
Læs mere
Ikke på lager
Forventet: N/A - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

GripGrabs benvarmere er både varme og åndbare. Den fluorescerende farve er med til at gøre dig ekstra synlig i trafikken. Det ergonomiske design og microfleece materialet giver en rigtig god komfort.

Anvendelse
Benvarmerne er anvendelige på kølige dage, og derudover kan det være praktisk for dig, at medbringe benvarmerne til de dage, hvor vejret kan skifte. Den øverste rip i varmerne er udviklet i silikone, således undgår man, at benvarmerne glider ned.

Specifikationer

  • Farve: Fluorescerende gul
  • Isolerende og åndbart materiale
  • Multi-panel design
  • Silikone rip
  • Flat-Lock sømme
  • Reflekterende logo

Kvalitetsniveau
Det fluorescerende materiale i disse GripGrab benvarmere er ikke blot ekstra synligt, men også varmt og behageligt at have på. Cykelister der bærer store arealer af fluorescerende materialer, mindsker riskoen for at blive påkørt i dagslys med op til 40%.

Vedligeholdelse
Benvarmerne indeholder: 85% Polyamid og 15% elastan. Varmerne kan maskinvaskes med andre tekstiler i samme farve, men de bør ikke bleges, tørretumbles, stryges eller vrides hårdt.

Vejledende størrelsesguide
Målene er taget med tekstilet i neutral og strukket position. Størrelsen du skal vælge, afhænger også af i hvor står grad, du ønsker kompression fra varmerne.

 

Neutral
Omkreds i cm
Top-Bund

Strukket
Omkreds i cm
Top-Bund

Small

18 - 9,5 cm

28 - 17 cm

Medium

19 - 10 cm

30 - 19 cm

Large

20,5 - 10,5 cm

32 - 20 cm

Ingen anmeldelser af dette produkt.