Disse lækre knævarmere fra Assos er resultatet af et samarbejde mellem tøjfirmaet og det amerikanske UCI World Tour-hold BMC Racing Team. Med input fra de professionelle cykelryttere har Assos forbedret deres kneeWarmer_evo7 …
Læs mere
Assos VARMERE størrelsesguide
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Disse lækre knævarmere fra Assos er resultatet af et samarbejde mellem tøjfirmaet og det amerikanske UCI World Tour-hold BMC Racing Team. Med input fra de professionelle cykelryttere har Assos forbedret deres kneeWarmer_evo7 model, så benvarmerne nu bl.a. er 7 cm længere end før. Det giver øget beskyttelse og komfort. Knævarmerne er designet, så de følger din krops form i cykelpositur, hvilket giver dig optimal komfort og bevægelsesfrihed, når du sidder på en cykel.

Anvendelse
Knævarmerne fra Assos er lavet af det ultra lette RX light materiale, der efterfølgende har fået en DWR-behandling. Knævarmerne er dermed ikke alene vand- og vindtætte men samtidig åndbare og varmeisolerende. Materialet lever op til den samme høje standard, som du finder i Assos' vinterjakker, så du kan garanteret holde varmen uden at bliver overophedet.

Specifikationer:

  • Farve: Sort
  • Materiale: RX light. 80% polyamid 20% elastan
  • Vandafvisende DWR behandling
  • Findes i 3 størrelser: 0, I og II
  • Åndbar
  • Vandtæt
  • Varmeisolerende
  • Vindtæt

Kvalitetsniveau
De lækre knævarmere fra Assos er af højeste kvalitet. Professionelle cykelryttere har været med i designprocessen og benytter dem til både løb og træning. Assos leverer et komfortabelt, vand- og vindtæt for ikke at nævne dejligt varme knævarmere, der med garanti vil holde dig varm, selv på årets koldeste og mest blæsende dage.

Vedligeholdelse
Det er en god ide at vaske knævarmerne på 30 grader i et sportsvaskemiddel. Dette er nemlig med til at forlænge levetiden på produktet.

 

Tilgængelige varianter

II


Vejledende størrelsesguide Assos

(cm)
Størrelse 0 I II
Herre XS - S S - M - L XL - XLG - TIR
Dame XS - S - M L - XL XLG
03-05-2018
De sidder super godt. Der kunne dog godt være en størrelsesguide under varebeskrivelsen.