Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
2 anmeldelser
Med disse Hiking Merino uldstrømper fra Sensor får du en strømpe i en fremragende kvalitet. Strømperne er fremstillet af Merino uld, hvilket er en kvalitets uld fra New Zealand, som holder fø…
Læs mere
Delvis på lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Med disse Hiking Merino uldstrømper fra Sensor får du en strømpe i en fremragende kvalitet. Strømperne er fremstillet af Merino uld, hvilket er en kvalitets uld fra New Zealand, som holder fødderne varme, også selvom strømpen er våd. Uld har antibakterielle egenskaber, der sørger for at strømperne ikke kommer til at lugte. Strømperne er utrolig lette samt designet med forstærkning ved skinnebenene.

Anvendelse
Disse Hiking Merino uldstrømper kan anvendes året rundt, og er ideelle til kvinder og mænd der går eller løber meget. Strømperne er yderst velegnet i vinterhalvåret, og kan anvendes til de fleste former for sport.

Specifikationer

  • Farve: Sort/grå
  • Materiale: 45% Merino uld, 35% POP, 15% polyamid, 5% elastan
  • Forstærkning ved skinneben
  • Fodsål af plys
  • Lette

Kvalitetsniveau
Disse uldstrømper fra Sensor er yderst komfortable at have på. Da strømperne er fremstillet  i Merino uld, er du sikret en kvalitet, du ikke finder ved andre uldstrømper. Strømperne er designet med en fodsål af plys, samt forstærkning ved skinnebenene. Dine fødder vil elske disse strømper fra Sensor.

Vedligeholdelse
Når du vasker dine uldprodukter bør du altid vaske med uldvaskemiddel for at opretholde uldens egenskaber og levetid. Vi anbefaler at man vasker i hånden eller på uldprogram, men du kan også sagtens vaske dem på almindeligt program ved 30 grader, når blot de vaskes med uldvaskemiddel. Uld kan ikke tørretumbles.

25-12-2016
Virkelig gode at løbe med, holder nemt tæerne varme her i det kolde vejr. Ikke det sidste par jeg skal have fat i.
05-12-2016
Gode strømper varme og behagelig at have på