Med dette Light Xtreme waveboard fra Streetsurfing, får du en lettere udgave af det originale waveboard. Letheden gør, at det kan dreje både hurtigere og skarpere end det originale waveboard, hvilket også betyder, at belastni…
Læs mere
Vejl.: 699,00
DKK 649,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Med dette Light Xtreme waveboard fra Streetsurfing, får du en lettere udgave af det originale waveboard. Letheden gør, at det kan dreje både hurtigere og skarpere end det originale waveboard, hvilket også betyder, at belastningen på fodled og knæ, samtidig også er blevet væsentligt reduceret. Et waveboard er en god og sjov måde at udfordre motorikken på. 

Anvendelse
Dette waveboard er egnet til brug fra skolealderen og kan bruges både hjemme i haven eller til transport til- og fra skolen. 
Ved brug af dette waveboard, øges barnets motoriske færdigheder. Denne LX model kommer med metal-grip (for bedre fodfæste), et kraftigt torsionsbar (smooth flex), samt kvalitets kuglelejer, som sikrer en behagelig kørsel.

Specifikationer

  • Model: Streetsurfing Waveboard - LX - Light Xtreme - Explosive
  • Farve: Sort/Rød
  • Anbefales fra: 6 år og op
  • Kuglelejer: ABEC 7
  • Hjuldiameter: 78 mm. - hårdhed: 85a
  • Vægtbelastning: Op til 100 kg
  • Topcover kan udskiftes

Kvalitetsniveau
Med dette waveboard fra Streetsurfing får du et produkt i virkelig høj kvalitet. Streetsurfing var de første på markedet med waveboardet og stadig blandt de førende indenfor kvalitet og udvikling af waveboards.

Vedligeholdelsesguide
Dette Streetsurfing waveboard kræver ikke nogen særlig former for vedligehold. Dog anbefaler vi altid at du efterspænder boltene ved hjulene, inden boardet tages i brug. 

EAN: 813398022932

Ingen anmeldelser af dette produkt.