Streetsurfing er virksomheden der står bag de aller første waveboards og er stadig blandt de førende på markedet. Med denne "Original" udgave, får du et waveboard med metal grip for bedre fodf&…
Læs mere
Vejl.: 699,00
DKK 699,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Streetsurfing er virksomheden der står bag de aller første waveboards og er stadig blandt de førende på markedet. Med denne "Original" udgave, får du et waveboard med metal grip for bedre fodfæste, kraftig torsionsbar, samt ABEC kvalitets kuglelejer.
Ét af waveboardets helt store fordele er, at det er med til at styrke motorikken hos både børn og voksne -og så er det en virkelig sjov form for motion.

Anvendelse
Uanset om dit barn mangler et transportmiddel til- og fra skole, eller blot ønsker at "cruise" lidt rundt i byen, så er dette waveboard fra Streetsurfing en oplagt mulighed.
Trædepladerne holdes sammen af kraftig torsionsbar og boardet er udstyret med to ABEC 7 kuglelejer, som sikrer en blød og behagelig kørsel.

Specifikationer

  • Model: Original - Radiance
  • Farve: Sort/blå/pink
  • Anbefales fra 6 år og opefter
  • ABEC 7 kuglelejer
  • Bæreevne: Op til 100 kg.
  • Topcover kan udskiftes
  • Hjul: Ø78 mm. (PU hårhed på 85a)

Kvalitetsniveau
Med dette waveboard fra Streetsurfing får du et produkt i virkelig høj kvalitet. Streetsurfing var de første på markedet med waveboardet og stadig blandt de førende indenfor kvalitet og udvikling af waveboards.

Vedligeholdelsesguide
Dette Streetsurfing waveboard kræver ikke nogen særlig former for vedligehold. Dog anbefaler vi altid at du efterspænder boltene ved hjulene, inden boardet tages i brug.

EAN: 813398022413

Ingen anmeldelser af dette produkt.