Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne Pickwick rygsæk fra brandet Brooks er sort og kan indeholde 13 liter. Den er lavet i vandtæt canvas og læder, som er to materialer, der er slidstærke og robuste. Rygsækken har en rulle lukk…
Læs mere
Tilbudet udløber 26-01-2020
Vejl.: 1899,00 Før 1579,00
DKK 1.369,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Denne Pickwick rygsæk fra brandet Brooks er sort og kan indeholde 13 liter. Den er lavet i vandtæt canvas og læder, som er to materialer, der er slidstærke og robuste. Rygsækken har en rulle lukke-funktion, som gør det muligt selv at justere, hvor høj rygsækken skal være i et interval fra 42 til 50 centimeter. Derudover har den flere skjulte lommer, hvor du kan gemme værdigenstande.

Anvendelse
Rygsækken er oplagt til cyklister, som har brug for en taske, hvor der er plads til mange ting, og som har et flot og afslappet design. Med dens gode muligheder til opbevaring er den ideel til pendlere eller cyklister. I rygsækkens ene side og i dens bund findes der skjulte lommer, hvor der er plads til at opbevare værdigenstande.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: Vandtæt canvas
  • Størrelse: Small, 13 liter
  • Mål: B: 26 cm H: 42-50 cm. D: 12 cm
  • Udvendige skjulte lommer
  • Kan justeres i højden afhængigt af dens indhold
  • Lavet i Italien

Kvalitetsniveau
Denne 13 liters Pickwick rygsæk er lavet af italienske fagfolk, som har vægtet godt håndværk og kvalitet højt. Den er lavet i flotte og slidstærke materialer, som holder til brug hver dag. Selve rygsækken er lavet i vandtæt canvas, mens dens læderdetalje er lavet i ægte vegetabilsk garvet læder.

Vedligeholdelse
Rygsækken kræver ikke vedligeholdelse. Det er dog en god idé at tørre den over med en våd klud, hvis den skulle blive beskidt. Hvis du vil sørge for, at dens læderstrop forbliver flot, bør du smøre den med lidt læderfedt efter behov.

Ingen anmeldelser af dette produkt.