Med dette innovative Crux rengøringskit, kan du rengøre både drikkeslangen og vandreservoir og yderligere rense vandreservoir, med de medfølgende rensetabletter, så din Camelbak drikkerygsæk holdes frisk. Den lange børste med…
Læs mere
Vejl.: 219,00
DKK 170,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Med dette innovative Crux rengøringskit, kan du rengøre både drikkeslangen og vandreservoir og yderligere rense vandreservoir, med de medfølgende rensetabletter, så din Camelbak drikkerygsæk holdes frisk. Den lange børste med wire, kan bruges til rengøring af drikkeslangen, mens den anden børste anvendes til rengøring at reservoir.

Anvendelse
Det er vigtigt at tømme sin Crux-vandbeholder fra tid til anden, så der ikke sidder rester eller aflejringer fra det væske du har haft i den. Derfor har Camelbak udviklet denne specielle tørrekrog, der er særligt designet til at du kan hænge din Camelbak rygsæks vandreservoir til tørre, og opnå hurtigst muligt dræning af vandet fra beholderen. Der medfølger 2 stk. rensetabletter, som kan anvendes til dit reservior. Det vil holde den ren og du slipper for en irriterende bismag på din næste cykeltur. Tabeletterne er nemme at bruge og virker på 5 minutter.

Specifikationer

  • Børste med krøbet håndtag
  • Børste med lang wire
  • Fabrikat: Camelbak
  • Tørrekrog til Crux vandbeholdere
  • 2 stk. Camelbak rensetabletter

EAN: 886798020389

Ingen anmeldelser af dette produkt.