Camelbaks Chase rygsæk er med sin 1,5 liters vandbeholder og en række udvendige lommer plads til al den væske og det værktøj og energibarer mm. du får brug for under f.eks. en cykeltur eller en rask vandretur i skoven. Chase …
Læs mere
Vejl.: 899,00
DKK 899,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Camelbaks Chase rygsæk er med sin 1,5 liters vandbeholder og en række udvendige lommer plads til al den væske og det værktøj og energibarer mm. du får brug for under f.eks. en cykeltur eller en rask vandretur i skoven. Chase minder næsten mere om en vest end en rygsæk, og giver dig derfor optimal bevægelsesfrihed og samtidig en lav vægt. 

Anvendelse
Med Kamelbaks Chase får du en dejlig alsidig rygsæk. Den egner sig til multisport og en lang række andre fritidsaktiviteter. Chase-rygsækken egner sig kort og godt til praktisk talt alle sportsgrene og fritidsaktiviteter, hvor du har brug for at have væske ved hånden og nem adgang til energi-snacks, værktøj og lignende. Og med en vægt på kun 330 gram, er det let at have Cykelrygsækken med dig overalt.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Kapacitet: 4 liter heraf 1,5 liter vandreservior
  • Crux-reservoir: giver 20% mere vand per slurk - med et ergonomisk håndtag for en lettere genopfyldning
  • Magnetic Tube Trap™ 
  • 3D åndbar mesh
  • Udvendige lommer
  • Passer til bryst mål: 71-116 cm
  • Vægt: 330 gram

Kvalitetsniveau
Camelbak er førende indenfor produktion af cykelrygsække med vandreservoir samt drikkeflasker. Kvaliteten af firmaets produkter er altid i top. Camelbak tilbyder evighedsgaranti på alle deres produkter - et godt tegn på hvor sikre firmaet er på de kvalitetsvarer de producerer.

Vedligeholdelse
Vesten kræver ikke meget vedligeholdelse. Vandreservoiret skal dog renses en gang imellem alt afhængig af, hvor ofte rygsækken bruges og hvad der har været i reservoiret. Camelbak har selv fremstillet rengørings- og plejemidler til deres produkter. Selve tasken kan rengøres med en haveslange eller en fugtig klud, hvis den skulle blive beskidt.

EAN: 886798029351

Ingen anmeldelser af dette produkt.