Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Her får du en lækker Savona hverdagsrygsæk fra tyske Jack Wolfskin. Rygsækken er lavet i et slidstærkt ArmatechPlus-materiale, og sidder tæt til kroppen, så du får god komfort…
Læs mere
Vejl.: 499,00
DKK 399,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Her får du en lækker Savona hverdagsrygsæk fra tyske Jack Wolfskin. Rygsækken er lavet i et slidstærkt ArmatechPlus-materiale, og sidder tæt til kroppen, så du får god komfort og bedre balance, også når rygsækken er proppet til randen. På rygsækkens forside er der monteret elastiske elastiske stropper, hvori du bl.a. kan fastgøre regntøj. Jack Wolfskin har tilpasset deres smarte SnuggleUp bæresystem, så det nu bedre passer til kvindekroppens anatomi. Det giver høj komfort. Skulderstropperne har fået forlænget deres runding hele vejen rundt, så du slipper for irriterende strop-ender eller loops.

Anvendelse
Jack Wolfskins komfortable Savona-rygsæk er blevet udviklet til kvinder, der søger en hverdagsrygsæk til arbejdet eller skolen, men også gerne vil kunne bruge den til mindre udflugter. Rygsækken kan nemt rumme f.eks. skolebøger, arbejdspapirer, madpakker eller skiftetøj med sin volumen på 20 liter. 

Specifikationer:

  • Farve: Bordeaux - Burgundy
  • Materiale: Armatech Plus 600D 100% Polyester
  • Snuggle Up bæresystem
  • Organizer lommer
  • Bæresystem tilpasset damer
  • Volumen: 20 liter
  • Størrelse: 43 x 29 x 24 cm
  • Vægt: 560 g

Kvalitetsniveau
Jack Wolfskin har virkelig skabt en lækker rygsæk til hverdagen med Savona. Den er lavet af 600D ArmatechPlus polyester, der kan holde til det slid du måtte udsætte den for ved daglig brug. Rygsækken har et stort udvalg af lommer til større og mindre ting, og benytter Jack Wolfskins yderst komfortable SnuggleUp-bæresystem.

Vedligeholdelse
Denne rygsæk må ikke maskinvaskes. Vi anbefaler, at du i stedet rengør den med en fugtig klud efter behov.

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.