Tyske Jack Wolfskin leverer med Savona et glimrende bud på en hverdagsrygsæk. Denne rygsæk er lavet af det slidstærke ArmatechPlus-materiale, der også benyttes i mange af Jack Wolfskins andre populære rygsække. Rygsækken sidd…
Læs mere
Vejl.: 499,00
DKK 399,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Tyske Jack Wolfskin leverer med Savona et glimrende bud på en hverdagsrygsæk. Denne rygsæk er lavet af det slidstærke ArmatechPlus-materiale, der også benyttes i mange af Jack Wolfskins andre populære rygsække. Rygsækken sidder tæt til kroppen, så vægten fordeles godt og giver dig en bedre balance, selv når rygsækken er fyldt til bristepunktet. På rygsækkens front er der elastiske stropper, som du f.eks. kan bruge til at fastspænde en cykelhjelm med, til at holde på vådt tøj eller til at påhægte diverse remedier som f.eks. vandrestave eller lignende.

Anvendelse
Med Jack Wolfskins komfortable Savona-rygsæk får du en dejlig solid rygsæk, der er særlig designet til kvinder, der savner en hverdagsrygsæk til enten arbejdet eller skolen, der også kan benyttes til de kortere udflugter. Rygsækken kan nemt rumme f.eks. skolebøger, arbejdspapirer, madpakker eller skiftetøj med sin volumen på 20 liter. 

Specifikationer:

  • Farve: Sort - Black
  • Materiale: Armatech Plus 600D 100% Polyester
  • Snuggle Up bæresystem
  • Organizer lommer
  • Bæresystem tilpasset damer
  • Volumen: 20 liter
  • Størrelse: 43 x 29 x 24 cm
  • Vægt: 560 g

Kvalitetsniveau
Jack Wolfskin har virkelig skabt en lækker rygsæk til hverdagen med Savona. Den er lavet af 600D ArmatechPlus polyester, der kan holde til det slid du måtte udsætte den for ved daglig brug. Rygsækken har et stort udvalg af lommer til større og mindre ting, og benytter Jack Wolfskins yderst komfortable SnuggleUp-bæresystem.

Vedligeholdelse
Denne rygsæk må ikke maskinvaskes. Vi anbefaler, at du i stedet rengør den med en fugtig klud efter behov.

EAN: 4060477106236

Ingen anmeldelser af dette produkt.