Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Med Picadilly fra tyske Jack Wolfskin bliver dine indkøb lidt nemmere. Denne smarte shopping-bag kan bæres på tre forskellige måder: Som rygsæk, i det indbyggede håndtag eller i de lange s…
Læs mere
Tilbudet udløber 15-12-2019
Vejl.: 549,00 Før 409,00
DKK 339,00
Ikke på lager
Forventet: 10/03/2020 - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Med Picadilly fra tyske Jack Wolfskin bliver dine indkøb lidt nemmere. Denne smarte shopping-bag kan bæres på tre forskellige måder: Som rygsæk, i det indbyggede håndtag eller i de lange stropper. Rygsækken kan rumme 15 liter, så der er god plads til varer. I toppen lukkes den med lynlås, så indholdet er godt beskyttet. Tasken, der er lavet i et slidstærkt materiale, er ideel til indkøb, men kan også bruges som hverdagsrygsæk og skoletaske.

Anvendelse
Du får her en rygsæk der er ideel til både indkøb og hverdagsbrug. Der er godt med plads til dine indkøb i rygsækken, der også dobler som indkøbspose. Og når indkøbene er overstået slipper du for trætte arme, idet du kan tage shopping bag'en på ryggen og bære den som rygsæk. Skulderstropperne gemmes hurtigt af vejen i sidelommerne, hvis du ikke ønsker at bruge dem.

Specifikationer

  • Farve: Mørkeblå
  • Materiale: Full Dull 600D polyester og kunstlæder.
  • Størrelse: 46 x 30 x 15 cm
  • Volumen: 15 liter
  • Vægt: 510 g
  • PFC-fri
  • Skulderstropper kan gemmes i sidelommer.

Kvalitetsniveau
Du får høj kvalitet med denne rygsæk i 600D Full Dull stof, der ikke alene er solidt og flot, men også et miljørigtigt valg, da stoffet er lavet 100% af genanvendte plastic-flasker der føles som rigtigt bomuldsstof. 

Vedligeholdelse
Denne rygsæk kan vedligeholdes ved at rengøre den efter behov med en opvreden klud. Anvend eventuelt en let sæbeopløsning.

Ingen anmeldelser af dette produkt.