Denne lille proteinbar fra Powerbar smager godt af vanilje og er, takket være sin størrelse, let at have med i en cykeltrøje, sadeltaske eller rygsæk. Som navnet antyder er Protein Plus, en bar med ekstra protein. Næsten en t…
Læs mere
Vejl.: 19,00
DKK 11,50
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne lille proteinbar fra Powerbar smager godt af vanilje og er, takket være sin størrelse, let at have med i en cykeltrøje, sadeltaske eller rygsæk. Som navnet antyder er Protein Plus, en bar med ekstra protein. Næsten en tredjedel af barens vægt udgøres således af de vigtige proteiner, som dine muskler har brug for efter endt træning.

Anvendelse
For at stimulere muskelvækst og restituering efter træning, har din krop brug for proteiner. Det får du med denne velsmagende proteinbar fra Powerbar. Protein Plus er udviklet til brug efter og mellem træninger, hvor den giver din krop optimale forhold til at udvikle sig.

Specifikationer

  • Vægt: 35 g
  • Smag: Vanilje
  • Lavt sukkerindhold (1,5 g)
  • 10 g protein per bar

Kvalitetsniveau
Som en af de ledende producenter af energiprodukter og protein til genopbyggelse af muskler, er Powerbar garant for varer af høj kvalitet, og denne proteinbar er ingen undtagelse. Den smager godt, har lavt sukkerindhold og en stor mængde protein. Derudover er Proteinbaren godkendt på Køln-Listen. Det vil sige, at baren er testet og godkendt til brug for atleter, og ikke indeholder forbudte stoffer.

 

Næringsdeklaration Per 100g Per bar (35g)
Energi kJ (kcal) 1343 (322) 470 (113)
Fedt 10 g 3,5 g
- heraf mættede fedtsyrer 4,4 g 1,5 g
Kulhydrater 34 g 12 g
- heraf sukker 4,5 g 1,6 g
- heraf polyoler 28 g 9,7 g
Fibre 12 g 4,3 g
Protein 39 g 10 g
Salt 0,21 g 0,07 g

Ingredienser:
Mælkeproteiner (calciumkaseinat, valleproteinisolat), fugtighedsbevarende midler (sorbitoler, glycerol), polydextrose, mælkekovertræk med sødestof (18%) [sødemiddel (maltitol), kakaosmør, fuldmælkspulver, kakaomasse, emulgator (sojalcithin), aromastoffer], skummetmælkspulver, rapsfrøolie, sojaprotein, aromaer, emulgeringsmiddel (soja lecithin).
KAN  INDEHOLDE SPOR AF PEANUTS, HASSELNØDDER, MANDLER OG GLUTEN.

Dosering: 1-2 daglig. Vær opmærksom på, at et overdreven indtag kan virke afføringsfremmende. 

Opbevaring: Tørt, køligt og mørkt.

Af hensyn til fødevaresikkerheden tager vi ikke fødevarer retur.

X

EAN: 4029679996885

Ingen anmeldelser af dette produkt.