Denne blåbær/vanilje variant er en proteinholdig restitutionsdrik fra PurePower. Vi anbefaler at anvende produktet umiddelbart efter endt træning, da det sikrer dig en bedre restitution. Ved at indtage protein og kulhydrater …
Læs mere
Vejl.: 21,00 Før 15,00
DKK 8,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne blåbær/vanilje variant er en proteinholdig restitutionsdrik fra PurePower. Vi anbefaler at anvende produktet umiddelbart efter endt træning, da det sikrer dig en bedre restitution. Ved at indtage protein og kulhydrater efter træning, sikrer du, at der aminosyrer tilgængelige for kroppen - hvilket kræves for at begynde restitution. 

Anvendelse
Efter hård fysisk træning bliver muskelvævet nedbrudt, for at genopbygge muskelvævet skal der indtages protein. Det er vigtigt at indtage proteindrik inden for 25 min. efter afsluttet træning eller konkurrence, for på den måde opnår du den mest optimale effekt af proteindrikken.

Specifikationer

 • PurePower Restitutionsdrik
 • Smag: Blåbær/Vanilje
 • Indhold: 50 gram
 • Blandes i 600 ml. vand
 • Opbevares tørt og ikke for varmt
 • Genopbygger muskelfibre
 • God efter hård og intensiv træning
 • 2/3 kulhydrater (maltodextrin og fruktose)
 • 1/3 protein (valleprotein)
 • Ingredienser: Valleprotein-Koncentrat, valleproteinisolat (udvundet af mælk), isomaltulose, fruktose, maltodextrin, surhedsregulerende midler: trinatriumcitrat E331, citronsyre E330, aromaer, konsistensmiddel: xanthangummi E415, nitiklumpningsmiddel E 551, farve: rødbedesaft og spirulina, sødestoffer: sucralose, acesulfamkalium, emulgator: sojalecithiner.
  Indeholder laktose

Kvalitetsniveau
PurePower udspringer af Toft Care, som i Danmark har været en af de ledende virksomheder indenfor klinisk ernæring til sundhedssektoren.
PurePower produkterne er fremstillet i samarbejde med topatleter herunder Annika Langvad (VM MTB) og Thomas Mortensen (Hawaii Ironman).
PurePowers produkter fremstilles under nøje kontrol af de danske myndigheder og Protein Recovery er selvfølgelig også godkendt af de danske myndigheder. Toft Care's lange erfaring med fremstilling af produkter til klinisk ernæring, sikrer dig de bedste energiprodukter.

Næringsindhold 

Næringsindhold Pr. 100 gram Pr. 50 gram
Energi 1634 KJ/385 kcal. 817 KJ/167 kcal.
Fedt 2,8 g. 1,4 g.
Heraf mættede fedtsyrer 0,96 g. 48 g.
Kulhydrater 60 g. 30 g.
Heraf sukkerarter 40 g. 20 g.
Kostfibre 0 g. 0 g.
Protein 30 g. 15 g.
Salt 1 g. 0,5 g.

Af hensyn til fødevaresikkerheden tager vi ikke fødevarer retur.

EAN: 5701477945843

Ingen anmeldelser af dette produkt.