Her får du en smart lille 50 grams pose med PurePowers velsmagende Recovery proteindrik med smag af bær og citrus. Denne lille version er perfekt til ferier eller som prøvepakke, hvis du vil teste en ny smagsvariant uden at k…
Læs mere
Vejl.: 21,00
Pris inkl. moms DKK
1 stk 15,00 / stk
10 stk 12,00 / stk
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Her får du en smart lille 50 grams pose med PurePowers velsmagende Recovery proteindrik med smag af bær og citrus. Denne lille version er perfekt til ferier eller som prøvepakke, hvis du vil teste en ny smagsvariant uden at købe flere kilo. Recovery er lavet efter de højeste standarder inden for sportsernæring, og der er lagt fokus på at skabe den drik med god optagelse og ydelse. Når du har trænet fysisk hårdt, bliver dit muskelvævet nedbrudt, for at genopbygge og gøre muskelvævet stærkere end det var før træningen, skal der indtages protein. Det er vigtigt at du indtager proteindrik inden for 25 min. efter afsluttet træning eller konkurrence. Derved skaber du den bedste effekt af proteindrikken. For at kunne restituere hurtigt efter træning, har du foruden protein brug for kulhydrater. PurePower Recovery inderholder derfor både protein og kulhydrater, så du opnår en optimal effekt.

Anvendelse
PurePowers Recovery er anvendelig for sportsfolk, som træner hårdt i over en time, eller har flere træningspas på en dag. Ved at bruge PurePowers proteindrik, vil dine muskler restituere hurtigere. Muskelvævet nedbrydes under hård fysisk aktivitet, og derfor kan proteindrik være en god hjælp til at genopbygge muskelvævet. Hvor meget proteindrik der skal indtages, afhænger af hvilket aktivitetsniveau du træner på, derfor skal drikken indtages efter behov.

Ønsker du mere generel viden om væske- og energiindtag før, under og efter aktivitet, kan du læse meget mere her.

Specifikationer

  • Smag: bær og citrus
  • Indeholder: 50 gram
  • Optagelse: Den gode aminosyreprofil sikrer en hurtig optagelse.
  • Mængde: Indtages efter behov
  • Kan anvendes: Umiddelbart efter hård træning eller hvis du har flere træningspas på en dag.

Kvalitetsniveau
PurePower er en dansk producent af sportsernæring med høj kvalitet i fokus. Protein Recovery er dermed udviklet til dig, der ønsker at yde dit bedste. PurePower udspringer af Toft Care, som i Danmark har været en af de ledende virksomheder i forhold til klinisk ernæring til sundhedssektoren. PurePower produkterne er fremstillet i samarbejde med topatleter herunder Annika Langvad (VM MTB) og Thomas Mortensen (Hawaii Ironman). PurePower fremstilles under nøje kontrol af de danske myndigheder og Protein Recovery er godkendt af de danske myndigheder. For at optimere produktet bliver det løbende testet. Toft Care's lange erfaring med fremstilling af produkter til klinisk ernæring, sikrer dig de bedste energiprodukter.

Næringsdeklaration
  Pr. 100 g.
Energi (kJ/kcal) 1618/382
Protein (g) 26
Kulhydrat (g) 64
- Heraf sukkerarter (g) 34
Fedt (g) 3
- Heraf mættede fedtsyrer (g) 1,1
Kostfibre (g) 0-1
Natrium (mg) 1,4

Ingredienser: Maltodextrin, Valleprotein-Koncentrat, Fruktose, Valleprotein-Isolat (udvundet af mælk), Syre: Citronsyre, Surhedsregulerende Middel: Dikaliumphosphat, Aromaer, Farvestoffer: Carminer, Riboflavin & Beta Caroten, Vegetabilsk Olie, Sødestoffer: Sucralose & Acesulfamkalium, Emulgator: Sojalecithiner. Kan indeholde spor af Gluten & Æg.

Aminosyreprofil
Milligram pr. 100 gram protein
 Essentielle aminosyrer (EAA)   Ikke-essentielle aminosyrer (NAA)   Betingede essentielle aminosyrer (CAA)  
Histidin 1700 Alanin 5000 Arginin 2100
Isoleucin *6400 Asparginsyre 11100 Cystin 2200
Leucin *10600 Glycin 1400 Glutaminsyre 18100
Lysin 9600 Serin 4600 Prolin 5500
Methionin 2200     Tyrosin 2600
Phenylalanin 3000        
Threonin 6700        
Tryptophan 1400        
Valin *5900        

Indhold af forgrenede aminosyre BCAA=isoleucin+leucin+valin): 24,4 g pr. 100 g

Dosering: Pulveret mixes sammen med vand, skummet-, leller letmælk, 50 gram proteinpulver til 600 ml. vand

Opbevaring: Tørt, køligt og mørkt.

Af hensyn til fødevaresikkerheden tager vi ikke fødevarer retur.

EAN: 5701477943207

Ingen anmeldelser af dette produkt.