4 anmeldelser
Reelight har udviklet SL250 Extented lygtesættet, som leverer et konstant lys under kørsel. Lygtesættet leveres med længere lygteholdere end normalt, beregnet til cykler med rullebremser.  Derved kan du som cyklist være tryg …
Læs mere
Vejl.: 399,00
DKK 349,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Reelight har udviklet SL250 Extented lygtesættet, som leverer et konstant lys under kørsel. Lygtesættet leveres med længere lygteholdere end normalt, beregnet til cykler med rullebremser.  Derved kan du som cyklist være tryg ved kørsel i trafikken, hvor du kan komme til at være synlig.

Anvendelse
Reelight lygterne er til dig, som ønsker lys på din cykel med rullebremser, men som ikke gider at skifte batterier i utide. Lygterne fungerer ved, at du monterer to magneter i hvert hjul, og når de passerer forbi lygterne, lyser disse. De lyser konstant under kørsel, så du bliver set i mørket. Begge lygter har indbygget refleks.

Specifikationer

  • Godkendte cykellygter
  • Konstant lys
  • Extented: Lygterne leveres med længere holdere til rullebremser
  • Vægt: Ca. 320 gram
  • 4 magneter medfølger
  • 2 lygteholdere medfølger

Montering
Lygteholderne monteres på lygterne med medfølgende skruer. Lygterne samt holderne monteres på cyklen i venstre side ud mod vejen. Bolten på hjulet afmonteres, og lygten monteres ind over akslen. Bolten monteres igen efterfølgende og spændes fast. Der monteres to magneter i hvert hjul, så de sidder så tæt på lygten så muligt. Vær opmærksom på at lygten skal vækkes fra dvale, hvilket betyder, at magnetten skal køre forbi nogle gange i højt tempo, før der kommer lys i lygterne.

Kvalitetsniveau
SL250 Extented lygtesættet fra Reelight er videreudviklingen af Reelights første projekt SL100. Forskellen er at SL250 Extented lyser konstant og ikke blinker, som SL100 gør. Reelight summer af kvalitet, som kommer til udtryk i lygterne såvel som emballagen.

Vedligeholdelse
Reelight lygterne kræver ingen vedligeholdelse. De er funktionsdygtige året rundt og kræver ingen batterier.

EAN: 5708441002519

11-09-2018
De lyser godt, konstant, men ikke når jeg holder stille - som de reklamere med. Det var faktisk derfor valget faldt på netop disse. Så lidt skuffet. Der kunne også godt følge to beslag med. korte og lange beslag.
07-10-2017
Glimrende lys, men lidt tung at træde
10-09-2015
God pris, nem montering og fungerer som de skal :)
09-10-2014
Funktionen af lygterne er synes fin, men man er gået meget på kompromis med kvaliteten af skruerne på magneterne. Skruernes kærv er en ret speciel størrelse, som i mit, eller store bit sortiment, ikke kan findes. Kærven er blød som smør og bliver utrolig let ødelagt. Brugte på ingen måde vold, men står med to skruer som hverken kan skrues ind eller ud.