2 anmeldelser
Reelight har udviklet SL150 lygtesættet, som leverer et konstant lys. Lygterne fungerer ved, at du monterer magneter i hvert hjul, og når de passerer forbi lygterne, lyser disse. AnvendelseReelight lygterne er til dig, som øn…
Læs mere
Vejl.: 349,00
DKK 349,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Reelight har udviklet SL150 lygtesættet, som leverer et konstant lys. Lygterne fungerer ved, at du monterer magneter i hvert hjul, og når de passerer forbi lygterne, lyser disse.

Anvendelse
Reelight lygterne er til dig, som ønsker lys på din cykel, men som ikke gider at skifte batterier i utide. Lygterne lyser konstant, og begge lygter har indbygget refleks. Reelight SL150 er godkendt efter den danske lovgivning.

Specifikationer

  • Godkendte cykellygter
  • Konstant lys
  • Vægt: Ca. 320 gram
  • 2 magneter medfølger
  • 2 lygteholdere medfølger

Montering
Lygteholderne monteres på lygterne med medfølgende skruer. Lygterne samt holderne monteres på cyklen i venstre side ud mod vejen. Bolten på hjulet afmonteres, og lygten monteres ind over akslen. Bolten monteres igen efterfølgende og spændes fast. Der monteres en magnet i hvert hjul, så de sidder så tæt på lygten så muligt. Vær opmærksom på, at lygten skal vækkes fra dvale, hvilket betyder, at magnetten skal køre forbi nogle gange i højt tempo, før der kommer lys i lygterne.

Kvalitetsniveau
SL150 lygtesættet fra Reelight er videreudviklingen af Reelights første projekt SL100. Forskellen er at SL150 lyser konstant og ikke blinker, som SL100 gør. Reelight summer af kvalitet, som kommer til udtryk i lygterne såvel som emballagen.

Vedligeholdelse
Reelight lygterne kræver ingen vedligeholdelse. De er funktionsdygtige året rundt og kræver ingen batterier.

EAN: 5707965289253

10-01-2019
De er altså super gode. Har haft msgnetlygter før, men de var ikke så gode. Jeg måtte montere 2-3 magneter i hvert hjul. Men med de her, sidder der kun en enkelt magnet og den skal kun køre forbi få gange før lygten lyser. Og den lyser også når man holder stille med cyklen.
03-03-2015
Fungerer fint. Let at montere