Dette er Puky's klassiske løbehjul, der i årtier været kendt for sin gode kvalitet og sit gennemførte og børnevenlige design. Dit barn bestemmer selv tempoet med dette løbehjul og giver det mulighed for at komme længere omkri…
Læs mere
Puky udvidet garanti
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Dette er Puky's klassiske løbehjul, der i årtier været kendt for sin gode kvalitet og sit gennemførte og børnevenlige design. Dit barn bestemmer selv tempoet med dette løbehjul og giver det mulighed for at komme længere omkring. Løbehjulet træner barnets balance- og koordinationsevne og giver det en fornemmelse for fart, hvilket er vigtige egenskaber i et barns udvikling.

Anvendelse
R1-løbehjulet gør, at dit barn bliver mere mobilt, samtidig med at det får trænet en række essentielle færdigheder. Løbehjulet er designet i en lækker pink eller rød farve, der tiltaler enhver piget pige. Der er monteret sikkerhedshåndtag på løbehjulet, så de små hænder ikke glider af styret. Og ydermere er der polstring på styret, som kan mindske skaderne ved et eventuelt styrt. 

Specifikationer

  • Farve: Lovely Pink eller Rød
  • Highlights
  • Fra 2 år / 90 cm

Tilgængelige varianter

Pink, Rød

Når du køber et Puky køretøj, får du en udvidet garanti på 10 år, hvis du registrerer dig inden 4 uger efter købsdatoen. Du kan læse mere og registrere dig her.

Ingen anmeldelser af dette produkt.