Denne Highwaybaby fra Scoot & Ride er et super smart kombineret løbehjul og løbecykel i ét og samme produkt. Ved et enkelt tryk på en knap, kan Highwaybaby laves om fra løbehjul til løbecykel. Forrest sidder et stort hjul, so…
Læs mere
Vejl.: 499,00
DKK 249,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne Highwaybaby fra Scoot & Ride er et super smart kombineret løbehjul og løbecykel i ét og samme produkt. Ved et enkelt tryk på en knap, kan Highwaybaby laves om fra løbehjul til løbecykel. Forrest sidder et stort hjul, som sikrer at barnet kan køre sikkert omkring på forskellige underlag. Highwaybaby er til børn i alderen 1-3 år, og det er med til at udvikle og styrke dit barns motoriske færdigheder, dette kan den, da løbecyklen følger barnets udvikling til løbehjulet. Highwaybaby er designet i de flotte farver pink og gul, som enhver lille pige vil elske.

Anvendelse
Highwaybaby er velegnet til børn i alderen 1-3 år til at udvikle deres motoriske færdigheder, da løbecyklen følger barnets udvikling til løbehjul. Foran sidder et stort hjul som giver en sikker kørsel for barnet, uanset hvilket underlag der køres på. Styret kan justeres i 3 højder, så barnet kan bruge Highwaybaby i længere tid. Med en løbecykel styrker du barnets balance og motorik, og øger mulighederne for at undgå støttehjul, når barnet skal lære at cykel på en tohjulet cykel. 

Specifikationer

  • Farve: Pink, gul og hvid
  • Transformation
  • Til børn fra ca. 1 år (hvor de begynder at gå) til 3 års alderen
  • Følger barnets udvikling
  • Stort forhjul
  • Højdejusterbart styr
  • Præmieret design

Sikkerhed og kvalitet
Highwaybaby er et 2 i 1 produkt, hvilket vil sige, at der ved et enkelt tryk på en knap, så kan løbehjulet laves om til en løbecykel. For at barnet kan bruge løbehjulet/ løbecyklen i længere tid, kan styret justeres i 3 højder. Desuden er der et stort hjul foran, som sikrer en sikker kørsel på alle slags underlag. Desuden er løbehjulet CE EN71 godkendt, hvilket betyder, at den lever op til de europæiske sikkerhedsstandarderne indenfor legetøj. Derudover har det også ASTM godkendelserne F2264 og F963.

Vedligeholdelse
Løbehjulet/løbecyklen kan vaskes 1-2 gange om året med en blød klud, mild sæbe og lunken vand. Vi anbefaler, at man smører de bevægelige dele med noget syrefrit olie.

EAN: 4897033961547

Ingen anmeldelser af dette produkt.