Puky's klassiske løbehjul har i årtier både været kendt for sin fantastiske kvalitet og sit gennemførte børnevenlige design. Her bestemmer dit barn selv tempoet, og løbehjulet giv…
Læs mere
Tilbudet udløber 20-09-2020
Vejl.: 549,00 Før 499,00
DKK 429,00
Ikke på lager
OBS: Forventet levering: Leveringstid ukendt
(Grundet øget global efterspørgsel oplever vi desværre leveringsudfordringer hos flere af de store producenter)
Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Puky's klassiske løbehjul har i årtier både været kendt for sin fantastiske kvalitet og sit gennemførte børnevenlige design. Her bestemmer dit barn selv tempoet, og løbehjulet giver det mulighed for at komme længere omkring og opleve mere. Det træner barnets balance- og koordinationsevne samtidig med, at det giver barnet en fornemmelse af fart, hvoraf alle dele er vigtige egenskaber i et barns udvikling.

Anvendelse
R1-løbehjulet gør, at dit barn bliver mere mobilt samtidig med, at det får trænet en række essentielle færdigheder. Løbehjulet er designet i en lækker blå farve med en skøn detalje i, at styrstangen er rød. De monterede sikkerhedshåndtag på løbehjulet sikrer, at de små hænder ikke glider af styret, og polstringen på styret kan mindske skaderne ved et eventuelt styrt. 

Specifikationer

  • Farve: Ocean blue
  • Highlights

Når du køber et Puky produkt, får du en udvidet garanti på 5 år, hvis du registrerer dig inden 4 uger efter købsdatoen. Du kan registrere dig her.

 

EAN: 4015731051760

Ingen anmeldelser af dette produkt.