Dette er løbehjulet til barnet, der efterhånden har fået godt styr på motorikken, og er klar på lidt flere udfordringer end et trehjulet løbehjul. Dette løbehjul giver anledning til mange timers god leg, og kan gøre barnet me…
Læs mere
Vejl.: 749,00
DKK 739,00
Puky udvidet garanti
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Dette er løbehjulet til barnet, der efterhånden har fået godt styr på motorikken, og er klar på lidt flere udfordringer end et trehjulet løbehjul. Dette løbehjul giver anledning til mange timers god leg, og kan gøre barnet mere selvstændigt i sin transport. 

Anvendelse
Løbehjulet fra Puky er til barnet, der er 3+ år eller er 95 cm højt. Det er udstyret med skumhjul af en rigtig god kvalitet, og er også udstyret med sikkerhedshåndtag og polstring på styret, som kan lette et eventuelt styrt. Ydermere sidder der en ringeklokke på løbehjulet, så barnet kan gøre opmærksom på sig selv under kørsel. Og så skaber sådan en ringeklokke bare megen glæde for en tumling. 

Specifikationer

  • Farve: Blå/sort
  • Fra 3 år eller 95 cm
  • Længde: 86 cm
  • Highlights

Når du køber et Puky køretøj, får du en udvidet garanti på 10 år, hvis du registrerer dig inden 4 uger efter købsdatoen. Du kan læse mere og registrere dig her.

EAN: 4015731053467

Ingen anmeldelser af dette produkt.