Producenten Strider har udviklet denne Sport-balancecykel, som sikkert og nemt udvikler dit barns kompetencer til senere hen at skulle køre på en cykel med pedaler. Dit barn kan, allerede som 18 måneder gam…
Læs mere
Vejl.: 1099,00
DKK 895,00
Ikke på lager
OBS: Forventet levering: Leveringstid ukendt - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Producenten Strider har udviklet denne Sport-balancecykel, som sikkert og nemt udvikler dit barns kompetencer til senere hen at skulle køre på en cykel med pedaler. Dit barn kan, allerede som 18 måneder gammelt, anvende balancecyklen, og kan, i kraft af den medfølgende længere sadelpind, benytte sig af cyklen indtil 5-års-alderen.

Anvendelse
Sport er en super godt designet begyndercykel til dit barn, og sadlens laveste højde på 28 cm gør, at dit barn allerede i 18-måneders-alderen, kan komme til at mestre balancecyklen. Sadlens maksimalhøjde er 48 cm, hvilket gør, at cyklen kan benyttes indtil dit barn cirka er 5 år gammelt. Håndtagene på cyklen er tilpasset dit barns mindre hænder, og enderne på håndtagene er designet for at forhindre barnets hænder i at glide af under kørsel. Styret er også justerbart, og vokser derfor, som med sadlen, også med barnet. Der er sikkerhedspolstring på styret, som kan tage fra i et eventuelt styrt. Der er monteret skridbånd på bagstellet, som kan benyttes til at sætte fødderne op på, når dit barn sætter en rigtig god fart. Dækkene på cyklen er punkterfrie, og du slipper derfor for lapninger og slangeskift. 

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Vægt: 3 kilo
  • Alder: 18 måneder til 5 år
  • Ekstra sadelpind
  • Sadelhøjde: 28-48 cm
  • Skridtlængde: 30-50 cm
  • Styrhøjde: 46-56 cm
  • Polstret sadel
  • Punkterfrie dæk

Kvalitetsniveau
Strider er børnenes foretrukne balancecykel, både på grund af komfort og på grund af design. Strider er et amerikansk udviklet mærke, og der er derfor heller ikke sparet på udstyr og tilbehør til balancecyklerne.

Vedligehold
Der er ikke det store vedligeholdelsesarbejde ved Striders balancecykler. Vedligeholdelsen består hovedsageligt af en grundig rengøring ved lejlighed samt regelmæssigt tjek af møtrikker.

EAN: 848953000902

Ingen anmeldelser af dette produkt.