Sport balancecyklen fra den amerikanske producent Strider er super god til at udvikle dit barns kompetencer til fremtidigt at skulle kunne køre på en pedaldreven cykel. Barnet kan allerede ved 18-måneders-a…
Læs mere
Vejl.: 1099,00
DKK 895,00
Ikke på lager
OBS: Forventet levering: Leveringstid ukendt - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Sport balancecyklen fra den amerikanske producent Strider er super god til at udvikle dit barns kompetencer til fremtidigt at skulle kunne køre på en pedaldreven cykel. Barnet kan allerede ved 18-måneders-alderen benytte balancecyklen, og kan cykle på den cirka indtil 5-års-alderen. 

Anvendelse
Med denne balancecykel får du en sejt udseende begyndercykel til dit barn, som har masser af features og tilkøbsmuligheder. Sadelhøjden starter ved 28 cm, og kan blive helt op til 48 cm, så der er mulighed for, at dit barn allerede kan begynde at bruge cyklen, når det er halvandet år gammelt, og indtil det er omkring 5 år gammelt. Cyklen er udstyret med håndtag, der er tilpasset børnehænder, og håndtagenes store ender forhindrer barnets hænder i at glide af. Styret er justerbart og kan derfor vokse med barnet, og er ydermere udstyret med sikkerhedspolstring. Når dit barn har lært at få fart på, så kan det sætte fødderne op på skridbåndet, som er monteret på bagstellet, så fødderne ikke er til fare nede ved jorden, når cyklen er i høj fart. Dækkene på Striders balancecykler er punkterfrie, og du slipper derfor for irriterende lapninger og slangeskift. 

Specifikationer

  • Farve: Blå
  • Vægt: 3 kilo
  • Alder: 18 måneder til 5 år
  • Ekstra sadelpind
  • Sadelhøjde: 28-48 cm
  • Skridtlængde: 30-50 cm
  • Styrhøjde: 46-56 cm
  • Polstret sadel
  • Punkterfrie dæk

Kvalitetsniveau
Strider er børnenes foretrukne balancecykel, både på grund af komfort og på grund af design. Strider er et amerikansk udviklet mærke, og der er derfor heller ikke sparet på udstyr og tilbehør til balancecyklerne.

Vedligehold
Der er ikke det store vedligeholdelsesarbejde ved Striders balancecykler. Vedligeholdelsen består hovedsageligt af en grundig rengøring ved lejlighed samt regelmæssigt tjek af møtrikker.

EAN: 848953000759

Ingen anmeldelser af dette produkt.