Micro G-Bike Light er et ideelt legetøj til et barn, som er glad for at lege udenfor. Den lette balancecykel fra Micro kan bruges fra børn i 2-års alderen og i flere år frem. Fordelen ved at lade dit barn starte ud på en bala…
Læs mere
Tilbudet udløber 31-12-2021
Vejl.: 699,00 Før 699,00
DKK 489,25
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Micro G-Bike Light er et ideelt legetøj til et barn, som er glad for at lege udenfor. Den lette balancecykel fra Micro kan bruges fra børn i 2-års alderen og i flere år frem. Fordelen ved at lade dit barn starte ud på en balancecykel er, at overgangen til en rigtig cykel bliver meget nemmere. Erfaringen fra en balancecykel kommer i hvert fald til at spare dit barn for nogle knubs og skrammer, når han eller hun får sin første tohjulede cykel. Balancecyklen kan justeres både på sæde og styr, så den tilpasses, mens barnet fortsat vokser.

Anvendelse
En balancecykel som Micro G-Bike Light har hverken støttefod, pedaler, kæder eller støttehjul. For at køre på balancecyklen bruger barnet sine ben til at skubbe sig fremad som på en børnescooter. Forskellen er bare, at barnet samtidig lærer at bruge sin kropsvægt til at holde balancen. Og evnen til at holde balancen på to hjul vil komme barnet til gode, når balancecyklen skal skiftes ud med den ægte vare. Micro G-Bike Light kan dog også bruges indendørs. De bløde polyurethan hjul efterlader nemlig ikke mærker på gulve, så hvis den bare rengøres, kan den også fungere som indendørs legetøj.

Specifikationer

  • Farve: Safir blå
  • Alder: 2 til 5 år
  • Maks. vægt: 20 kg
  • Vægt: 3,2 kg
  • Længde: 76 cm
  • Hjul: 20 cm i diameter, 3,5 cm bredde - polyurethan hjul
  • Sædehøjde: Justerbart fra 370 mm - 470 mm
  • Styr: Justerbart med blødt gummigreb

Kvalitetsniveau
Micro G-Bike Light har et aluminiumsstel i rigtig god kvalitet. Hjulene er lavet af polyuretan, som har et højt slidniveau. Du kan med andre ord godt regne med, at balancecyklen her kan være til gavn for mere end et legeglad barn.

Vedligeholdelse
Arbejde med vedligeholdelse er minimalt på en Micro G-Bike Light. Da der hverken er kæde eller lignende, består vedligeholdelsen hovedsageligt af en grundig rengøring ved lejlighed.

EAN: 7640108567796

Ingen anmeldelser af dette produkt.